Рубрики: Новини

“Не розумію, як це зробити”: Ірина Сопонару розповіла, чому в неї не може бути дітей, яких вона так хоче

Зірка не одного телевізійного проєкту Ірина Сопонару неодноразово говорила про те, що вона вже готова до шлюбу та дітей. Попри це, з вагітністю вона вирішила почекати.

Відома українська гумористка та зірка “Жіночого кварталу” та серіалу “Одного разу під Полтавою” Ірина Сопонару тривалий час будує стосунки з британцем на ім’я Ріс. Пара дуже швидко почала розвивати свої стосунки і Сопонару заявила, що вже натякає чоловікові на весілля і дуже сильно хоче дітей.

Попри таке велике бажання та мрії стати мамою, жінка заявляє, що зараз це зробити неможливо через події в Україні. Вона не може уявити, як це має відбуватися тому, що не може взяти на себе таку велику відповідальність під час війни і перейматися за життя ще однієї маленької людини.

Ірина Сопонару розповіла, чому не поспішає з дітьми

За словами акторки, коли почалося повномасштабне вторнення, вона була навіть рада, що в неї немає дітей, бо до цих подій вона взагалі не планувала дітей. Такі думки почали приходити до неї вже після того, як вона зрозуміла, що її стосунки з новим чоловіком ідеально для неї підходять.

Зараз дівчина розповідає, що вагітність на зарашньому етапі її життя неможлива, бо вона не знає, що з нею буде через місяць. Ірина хотіла б, щоб її вагітність та виховання дитини проходило у мирний час, а не під час війни. Крім цього, Сопонару хоче виховати свого майбутнього сина таким же мужнім, сильним та відданим як наші захисники України.

“Треба думати реалістично, що в нас є тривоги, є постійна небезпека. Я не хочу сидіти вагітною в бомбосховищі. Та й не будучи вагітною я там також сидіти не хочу. Я хочу згадувати про свою вагітність з приєними емоціями, а не обливатися холодним потом при одній згадці цього страшного періоду”, – каже дівчина.

 

Поділитися