Рубрики: Новини

43-річна Маша Єфросиніна зізналась, які емоції відчуває за кордоном: “Я чужа в кожному місці цієї планети”

Відома українська телеведуча та благодійниця пригадала розмову з незнайомцем, яка відбулась за кордоном. За словами Маші Єфросиніної, вона ніколи й ніде не відчуватиме себе краще, ніж вдома

Маша Єфросиніна, відома українська телеведуча та благодійниця, з початку повномасштабної війни в Україні активно допомагає кожному, хто цього потребує. Втім, крім своєї основної професійної діяльності, зірка також є мамою, тому після 24 лютого змушена була виїхати за кордон, аби влаштувати свого молодшого сина з мамою в безпечному місці.

В одну з таких поїздок зірка зіткнулась з питанням від незнайомця за кордоном, яке довело її до сліз. Про цю ситуацію Маша Єфросиніна розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість зізналась, як почувається за межами рідної країни.

Маша Єфросиніна пригадала ситуацію, яка відбулась з нею за кордоном

Відома українська телеведуча зазначила, що за рік повномасштабної війни вона кардинально змінилась. Для кожного, хто пережив ці 365 днів, тепер по-іншому звучать та відчуваються різні речі. Саме це стало причиною, чому зірка розплакалась прямо на очах у незнайомця.

Маша Єфросиніна пригадала, як пересічний спитав у неї в кав’ярні за кордоном, чи вона італійка, чи іспанка. Зірка, своєю чергою, відповіла, що вона – українка й пустила сльозу через усвідомлення того, що відбувається в її рідній країні. Хлопець злякався, що образив чимось дівчину в кав’ярні, втім, зізнається Єфросиніна, вона тепер вкладає зовсім інший сенс у слово “образитись”.

Єфросиніна поділилась своїми відчуттями у рік повномасштабної війни

Крім того, відома українська телеведуча зізналась, що за цей важкий рік вона усвідомила, що більше ніде й ніколи не зможе почуватись добре – тільки в рідному домі в Україні. Маша Єфросиніна зізналась, що, крім всього поганого, вона пишається незламністю та єднанням українців, які за останній рік продемонстрували те, чого ніхто навіть не міг очікувати.

Я чужа в кожному місці цієї планети. Я своя тільки вдома, мені добре лише вдома. Мені щасливо лише вдома. Сьогодні я все ще не знаю, що буде завтра

– прокоментувала знаменитість.

Поділитися