Рубрики: Новини

Учасниця Холостяка-12 Погорєлова розповіла про стосунки з Ковтуненком з Холостячки: охомутала фаворита Мішиної

Олександра Погорєлова стала учасницею крайнього сезону популярного телепроєкту Холостяк-12. Після завершення шоу дівчина розповіла про стосунки з іншим відомим чоловіком

Українська блогерка та бізнесвумен Саша Погорєлова здобула всеукраїнську популярність завдяки участі в проєкті “Холостяк-12”. У реаліті-шоу дівчина боролась за серце Алекса Топольського, втім врешті-решт чоловік обрав іншу. Після завершення знімання дівчина продовжила активне соціальне та професійне життя, а не так давно її помітили на прем’єрі фільму, куди вона навідалась разом з Євгеном Ковтуненком.

Крім того, дівчина навідалась і на день народження Льоші, який пройшов в українській столиці.

До слова, чоловік був учасником іншого популярного реаліті – Холостячки з відомою українською актрисою Ксенією Мішиною. Ковтуненко став фаворитом зірки. У новому інтерв’ю Саша Погорєлова прокоментувала стосунки з “колишнім” популярної актриси.

Саша Погорєлова з Євгеном Ковтуненком на прем’єрі фільму

Колишня учасниця Холостяка-12 зауважила, що коментувати особисте вона буде тоді, коли на її пальці виблискуватиме обручка. Втім, увагою взаємини з Ковтуненком не оминула – чоловік є хорошим другом Саші Погорєлової, який завжди її підтримував і допомагав у багатьох життєвих моментах.

Я обожнюю Женю Ковтуненка. Він мій друг. Багато в чому мені допомагав. Він, до речі, знав, що я йду на Холостяк

– прокоментувала Саша Погорєлова в інтерв’ю для Вікторії Сіроклин.

Крім того, додала дівчина, вона не знала, що чоловік був учасником реаліті Холостячка з Ксенією Мішиною в головній ролі. За словами Саші Погорєлової, їх познайомили спільні друзі, але мова ніколи не йшла про те, де раніше знімався.

Саша Погорєлова зазначила, що ніколи не знала про участь Ковтуненка в Холостячці

Ба більш, в останньому інтерв’ю дівчина зізналась, що також товаришує з іншим “колишнім” Ксенії Мішиної. Тригубенко, який так само брав участь в Холостячці й майже завоював серце зірки, теж є другом Погорєлової.

Поділитися