“Обожнюю ці моменти”: акторка Ксенія Мішина показала, як збирає сина до школи та готує окремі сніданки

Українська акторка, блогерка та "Холостячка" Ксенія Мішина показала прихильникам в Мережі щоденну рутину свого сина перед походом до школи.

Відома українська акторка та завидна “Холостячка” Ксенія Мішина частенько ділиться з прихильниками своїм особистим життям. Не стає винятком її рутина з сином Платоном, який ходить до школи. Ксенія показала, як її син самостійно збирається на навчання і з чого мама з сином починають свій звичайний будній день.

З самого ранку Мішина прямує до кімнати малого та починає його будити від сну материнським обіймами та поцілунками. Як каже сама акторка, це її улюблений ранковий ритуал, який хочеться повторювати знову і знову:

“Доброго ранку. Обожнюю ці моменти, приходити до нього в кімнату і розціловувати”, – пише Мішина.

Ксенія Мішина показала, як син збирається до школи
Ксенія Мішина показала, як син збирається до школи

Далі дівчина показує, як син чистить зуби. На відео можна помітити, що він не дуже задоволений таким раннім пробудженням і походом до школи, але не вередує і проводить всі необхідні ранкові процедури без маминої допомоги. Одразу видно, що Ксенія виховує самостійного чоловіка.

“Коли мама блогер”, – пише далі артистка.

Син Ксенії Мішиної кожного ранку збирається сам до школи
Син Ксенії Мішиної кожного ранку збирається сам до школи

Після цього хлопець робить сам собі стильну зачіску за допомоги спеціального гелю для волосся. Син Платон хоче гарно виглядати і вже з раннього віку мама закладає йому любов до догляду за собою. Щоб була гарна і охайна зачіска — не достатньо просто причесатися, потрібно зробити декілька маніпуляцій з волоссям.

Наостанок Ксенія показала нам, що вона окремо готує сніданок для свого сина і для себе. Школяр їсть вівсянку з полуницею та малиною, а от мама обирає в якості першого прийому їжі салатик, грейпфрут та рис зі шпинатом.

Ксенія Мішина робить окремі сніданки для себе та сина Платона
Ксенія Мішина робить окремі сніданки для себе та сина Платона

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини