Рубрики: Новини

33-річна Ксенія Мішина зізналась, скільки насправді важить: остаточно “висушила” себе у спортивному залі

Відома українська актриса уважно слідкує за своїм здоров'ям і зовнішнім виглядом. Нещодавно знаменитість зізналась, скільки сьогодні складає її справжня вага

Ксенія Мішина, успішна українська актриса, веде доволі активний спосіб життя. Знаменитість займається професійною діяльністю, має власний магазин бьюті-товарів, самостійно виховує сина, подорожує світом і серед усього цього знаходить час і місце для занять спортом. Саме завдяки правильному харчуванню й постійним тренуванням Ксенія Мішина має фігуру мрії.

Ідеальний прес і стрункий стан знаменитість здобула саме в стінах спортивної зали. Цією частиною свого життя зірка активно ділиться в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм. Так, нещодавно Ксенія Мішина показала свою справжню вагу. Українська актриса сфотографувала результат ранкового зважування.

Скільки важить відома українська актриса Ксенія Мішина

Так, знаменитість назвала ранок дійсно добрим, адже на фотографії було видно, що вага Ксенії Мішиної становить 48 кілограмів. До слова, відома українська актриса має зріст 168 сантиметрів. Варто зазначити, що в минулому знаменитість навіть стала віцеміс краси у конкурсі “Севастопольська красуня”. “Немодельні” параметри не завадили Мішиній здобути це звання.

Нагадаємо, що відома українська актриса ніколи не приховувала від шанувальників, як змогла досягти такої ідеальної фігури. Останнім часом Ксенія Мішина особливо активно займається силовими тренуваннями у спортивній залі. Раніше, зізналась підписникам знаменитість, вона ненавиділа такі заняття спортом.

Ксенія Мішина показує шанувальникам заняття спортом

Втім, попри нелюбов навантажувати себе у спортзалі, Ксенія Мішина продовжила стабільно займатись і врешті-решт захопилась цим.

Крім цього, Ксенія Мішина постійно медитує. Варто зазначити, що медитації свого часу стали для відомої української актриси порятунком. У момент, коли моральні сили знаменитості закінчились і вона не розуміла, як бути далі, в її життя прийшла медитація й докорінно все змінила.

Поділитися