Рубрики: Новини

“Можемо з’ясовувати стосунки, а тут діти”: Григорій Решетнік відверто прокоментував шлюб зі своєю дружиною

У новому інтерв'ю відомий український телеведучий відверто розповів про залаштунки свого шлюбу з коханою Христиною. На перший погляд зіркова пара, здавалося б, має гармонійні стосунки

Один з найвідоміших українських телеведучих свого часу здобув просто шалену популярність. Найкраще Григорія Решетніка знають фанати успішного реаліті-шоу “Холостяк”, адже вже багато років зірку телебачення вважають українським купідоном. Знаменитість з усіх сил допомагає іншим побудувати щасливі стосунки, тому шанувальники активно цікавляться особистим життям самого Григорія Решетніка.

На запитання про стосунки зі своєю дружиною відомий телеведучий відповів у новому інтерв’ю для передачі “Неймовірна правда про зірок” на СТБ. Так, Григорій Решетнік висловився про шлюб з дружиною Христиною та зазначив: його кохана – дуже емоційна й палка.

Григорій Решетнік розповів про стосунки зі своєю коханою дружиною

Знаменитість у коментарі для журналістів зауважив, що постійний стрес через повномасштабну війну не оминув і їхню родину. Коли нерви здають, а емоційне напруження стає нестерпним, між Григорієм Решетніком та його дружиною може пробігти кішка. Тоді, зізнається український ведучий, виникають сварки.

Іноді переходимо на підвищені тони, можемо з’ясовувати стосунки, а тут діти. Христинка дуже емоційна. Вона вибухає одразу – і все летить квартирою

– прокоментував Григорій Решетнік.

Відомий український телеведучий розповів про стосунки зі своєю коханою дружиною

Крім того, Григорій Решетнік висловився про питання виїзду. Так, після 24 лютого минулого року багато жінок з дітьми виїхали за кордон, а чоловіки тим часом залишились у своїх домівках в Україні. Втім, Христина Решетнік з дітьми вирішили не виїжджати з рідної країни, адже, зізнається ведучий, вони вважають, що у найскладніші моменти родина мусить залишатись поруч.

Відомий український телеведучий зауважив, що вони не позиціюють себе героями через те, що залишаються вдома. Григорій Решетнік з дружиною впевнені, що попри всі складнощі та емоційне навантаження такі надскладні часи найближчі люди мають підтримувати одне одного й бути поруч.

Поділитися