Перед жінками вибачатись ніколи б не став: Іво Бобул заявив, що його сторінку в Instagram зламали невідомі

Народний артист України у нещодавньому інтерв'ю назвав жінок меркантильними, а після скандалу навколо цього коментаря на сторінці зірки з'явилось вибачення перед представницями жіночої статі

Нещодавно мережу сколихнув скандал, головним фігурантом якого став Народний артист України Іво Бобул. У відповідь на одне з запитань журналістки Емми Антонюк знаменитість назвав сучасних жінок меркантильними. Інтерв’юерка після цього запитала, чи не дискримінує Іво Бобул людей за гендером. Естрадний співак образився на коментар Антонюк, адже незнайомий з сучасною лексикою. Після цього знаменитість покинув студію.

Тисячі користувачів мережі обурились тим фактом, що Народний артист назвав представниць жіночої статі меркантильними. Попри те, що частина українців таки стала на захист Іво Бобула, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм співак перепросив у жінок за свої висловлювання. Втім, повідомила концертна директорка артиста, він насправді за свої слова вибачення не просив.

 

На сторінці Іво Бобула раніше з'явилось вибачення перед жінками
На сторінці Іво Бобула раніше з’явилось вибачення перед жінками

Концертна директорка відомого українського артиста Ірина наголосила, що ніхто не заперечує появи в блозі Іво Бобула вибачень, а тим паче не звинувачує українські медіа, які опублікували новину, посилаючись на сторінку зірки в Інстаграмі. Втім, додає представниця Народного артиста України, насправді ні він, ні хтось з його команди не публікував Історії з вибаченнями.

Ірина з команди Іво Бобула зазначила, що Народний артист не бачив необхідності просити вибачення, адже він себе не вважає неправим. Так, за словами концертної директорки відомого українського співака, в інтерв’ю для Емми Антонюк він усього лише висловив свою думку. Представниця артиста зауважила, що він завжди висловлює свою думку та говорить лише те, що вважає за потрібне озвучити.

Іво Бобул не просив вибачення перед жінками, адже не вважає себе винним
Іво Бобул не просив вибачення перед жінками, адже не вважає себе винним

Концертна директорка Народного артиста України Ірина зазначила, що вони збираються звернутись до фахівця з проханням розібратись з тим, хто міг зламати особисту сторінку Іво Бобула в соціальній мережі Інстаграм. Поки команда не знає, хто опублікував від імені відомого естрадного виконавця Історію.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини