Колишній Мішиної Олександр Еллерт виправдався за втечу з України до США: “Є ті, хто планував і готувався”

Відомий український гуморист і в минулому учасник реаліті "Холостячка" з Мішиною пояснив, чому не можна засуджувати чоловіків, які виїхали за межі країни під час повномасштабної війни

За рік повномасштабної війни в Україні ні на один день не вщухала найгарячіша тема – виїзд чоловіків за межі країни. Так, чимало відомих артистів розчарували шанувальників, вирішивши покинути рідну Батьківщину. Олександр Еллерт, який також належить до цього типу зірок, спробував пояснити, чому не слід засуджувати кожного чоловіка, який виїхав з України після 24 лютого 2022 року.

До слова, колишній учасник та переможець першого сезону популярного реаліті “Холостячка” наразі живе у США. Чоловік переїхав у Каліфорнію та не повертається додому. Саме з цієї причини чимало прихильників Еллерта заявляють, що дуже розчарувались у ньому. На тлі цієї ситуації, а також активної критики інших чоловіків, які перебувають за межами України, гуморист і шоумен звернувся до авдиторії.

Олександр Еллерт звернувся до шанувальників, які його критикують
Олександр Еллерт звернувся до шанувальників, які його критикують

Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Олександр Еллерт пояснив свою думку. Зірка зазначив, що вважає неправильним вважати кожного, хто виїхав, поганим, адже ця позиція не має бути радикальною. Ведучий зазначив, що в кожного можуть бути різні передумови та причини, а тому, на знаючи історії, не варто засуджувати кожного.

Є ті, хто планував і готувався. Та ті, хто усе втратив… Причини різні, не лише війна

– прокоментував Олександр Еллерт.

Крім того, шоумен додав, що також існують такі історії, коли чоловіки покинули межі країни, пожили за кордоном, а потім – повернулись у рідний дім. Жартома Еллерт зауважив, чи варто таких чоловіків вважати поганими, але трішки ріднішими поганцями.

Скриншот останнього допису відомого українського гумориста й ведучого Еллерта
Скриншот останнього допису відомого українського гумориста й ведучого Еллерта

У коментарях шанувальники відомого українського гумориста й ведучого не погодились. Ба більш, тепер Олександра Еллерта критикують не лише за його виїзд за кордон, а й за те, що пробує за це виправдатись.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини