Рубрики: Новини

Пішов з “Кварталу-95” слідом за Оленою Кравець: чому колишній Мішиної Олександр Еллерт звільнився зі студії

Нещодавно відомий український гуморист і телеведучий повідомив, що звільнився зі студії "Квартал-95". Що відомо про причини та чому вже другий член команди вирішив її покинути?

Відомий український гуморист і телеведучий Олександр Еллерт доволі довгий час працював у Кварталі-95. Коли знаменитість вперше з’явився як учасник на гумористичному шоу, його одразу помітили й запросили в команду. Втім, ще на початку лютого 2022 року стало відомо, що зірка пів року тому пішов у творчу відпустку.

Тоді в інтерв’ю для Слави Дьоміна Олександр Еллерт повідомив, що йому хотілось позбутись від рамок, що на нього тиснули багато років. Знаменитість зізнався, що у команді “Кварталу 95” абсолютно спокійно поставились до прохання сценариста взяти павзу та відпочити від роботи.

Олександр Еллерт вирішив звільнитись з Кварталу-95 та вважає це початком білої смуги у своєму житті

Днями на особистій сторінці відомого українського телеведучого й гумориста з’явився допис, в якому він повідомив – віднині він не працює у “Кварталі 95”. Олександр Еллерт відзначив, що попри своє звільнення він дуже вдячний за час, проведений у команді.

Нагадаємо, що Олександр Еллерт здобув особливу популярність після участі в реаліті-шоу “Холостячка”. Знаменитість боровся за серце відомої української актриси Ксенії Мішиної. Учасник проєкту дійшов до фіналу та врешті-решт став переможцем. Після завершення програми зіркова пара почала будувати стосунки, втім казка довго не протривала. Сьогодні Мішина та Еллерт розлучені й самотні.

Олена Кравець пішла з Кварталу

Чому Олена Кравець пішла з Кварталу 95

У грудні 2022 року стало відомо, що Олена Кравець, одна з найвідоміших зірок українського гумористичного проєкту покинула команду. В інтерв’ю для Маші Єфросиніної знаменитість зізналась, що після початку повномасштабної війни в Україні почала цінувати кожну секунду, тому вирішила залишити у минулому речі, в яких більше себе не знаходить.

Крім того, причиною звільнення стала потреба звернути увагу на власне здоров’я.

Поділитися