Рубрики: Новини

Зірка M1 Денис Христов вперше зізнався, чому у 40 років не готовий створити родину: “Ще не час відволікатись”

Один з найвідоміших телеведучих музичного каналу М1 у новому інтерв'ю вперше розповів, що заважає йому завести родину. Чому 40-річний Денис Христов досі неодружений та не має дітей?

До початку повномасштабної війни Денис Христов, як і мільйони інших українців, мав своє звичне мирне життя, працював на телеканалі М1 та будував плани на майбутнє. Сьогодні знаменитість активно займається волонтерською діяльністю – допомагає евакуюватись людям з найгарячіших точок України. Між своїми відрядженнями на лінію фронту зірка повертається у короткі відпустки додому.

Перезавантажитись після важких воєнних буднів знаменитості допомагає гумор. Ось тільки вдома, крім друзів з веселими й добрими жартами, на Дениса Христова не чекають ні дружина, ні діти. У новому інтерв’ю відомий український телеведучий прокоментував своє особисте життя та зізнався, чи планує стати батьком та чоловіком.

Денис Христов у новому інтерв’ю прокоментував своє особисте життя

У коментарі для “ЖВЛ” знаменитість зізнався, що насправді навіть не може сказати, чи наважиться колись на укладання шлюбу. Денис Христов не приховує й говорить відверто – до офіційного шлюбу він не готовий. З крапелькою іронії зірка відповідає, що, мабуть, ще не доріс до сімейного життя. Втім, родинного тепла чоловікові й справді не вистачає.

Може ще не час відволікатись на стосунки, тому що в мене зараз стосунки з іншими, з моїми автівками. Може війна посприяє, може я буду дивитись на все це з іншого боку, може я нарешті почну жити сьогодні й зараз. Коли ти бачиш, як наші люди турбуються про свої родини, як рідні пишуть мені, благають, щоб ми забрали їхніх бабусю, дідуся, ти розумієш, заради чого все це відбувається. Щоб залишити щось після себе

– прокоментував Денис Христов в інтерв’ю для “ЖВЛ”.

Український телеведучий Денис Христов розповів про свого брата та маму

Поки у відомого українського телеведучого немає дружини та дітей, за нього щиро турбуються його найрідніші люди – мама та молодший брат. З огляду на свою небезпечну діяльність Денис Христов потурбувався про те, аби його документи були під надійним наглядом – передав папери своєму братові.

Поділитися