Рубрики: Новини

“В Європу впевненими кроками”: Мішина обурилась недоліками життя в Україні у порівнянні із закордонним побутом

Відома українська актриса Ксенія Мішина в особистому блозі обурилась через неналежне обслуговування в спортивному центрі й порівняла побут в рідній країні з європейським повсякденням

Ксенія Мішина, відома українська актриса та блогерка, нещодавно зіткнулася з проблемами, коли записувала свого сина Платона на заняття у спортивному центрі. Про те, що сталось, знаменитість розповіла шанувальникам на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Зірка обурилась таким підходом до комунікації з клієнтами та іронічно заявила, що подібному не місце в країні, яка прагне до Європи.

В Інстаграм-історіях Ксенія Мішина обурилась дивними вимогами спортивного центру. Так, знаменитість хотіла записати свого сина Платона на заняття в басейні, але працівники закладу попередили її, що доведеться купувати ще й абонемент для себе. Вся річ у тім, що хлопцю ще немає 14 років, а тому перебувати на заняттях сам він не може.

Ксенія Мішина обурилась дивним вимогам спортивного центру в Києві

Знаменитість розповіла, що попередньо вже все вирішила з менеджерами та прийшла безпосередньо до спортивного центру, де їй і повідомили, що відвідувати басейн Платон зможе, тільки якщо його мама також придбає собі абонемент. Ксенія Мішина запитала, що їй робити у басейні, а у відповідь їй сказали, що вона може також плавати.

Зірка зізналась, що обурена таким підходом до бізнесу, адже не кожна людина вміє або любить плавати. Ба більш, обурилась Ксенія Мішина, у багатьох може бути алергія на хлорку, тому й змушувати купувати абонемент – недоречно.

 

Ксенія Мішина обурилась умовами відвідування спортивного центру в Києві

Крім того, зазначила відома українська актриса, для неї виявилось подивом, що у спортивному центрі діє політика “ми не несемо відповідальності”. Знаменитість зауважила, що попри те, що на території басейну є професійний тренер та лікар, вона самостійно мусить стежити за здоров’ям і станом свого сина.

Батьки завжди віддають свою дитину на навчання і не зобов’язані ж сидіти поруч за партою в школі. Як це взагалі? Що це за спосіб брати з людей гроші?

– обурилась Ксенія Мішина.

Поділитися