“Я – стовідсоткове так”: Даша Квіткова після розлучення прокоментувала свою участь в новому “Холостяку”

Вже колишня дружина Микити Добриніна Даша Квіткова розповіла, чи планує вона приймати участь у новому сезоні проєкту про кохання "Холостяк-13".

Шанувальники Даши Квіткової після її приголомшливого розлучення з Микитою Добриніним почали ще більше слідкувати за її особистим життям. Крім цього, користувачам Мережі дуже цікаво, чи планує дівчина стати учасницею нового сезону головного реаліті-шоу про кохання “Холостяк-13”, який вже подарував дівчині одного разу перемогу та щасливий шлюб.

Даша Квіткова звернула увагу на те, що проєкт приніс їй великий досвід у житті, якому дівчина дуже вдячна, але повторювати його вона б не хотіла. Крім цього, Даша заявила, що на проєкт “Холостячка” вона також не хотіла би приходити тому, що продюсерам навряд пощастить знайти стільки чоловіків, які змогли б зацікавити красуню.

“Чесно, я більше не хочу, щоб обирали між мною і ще іншими варіантами. Я – стовідсоткове так”, – написала Квіткова.

Даша Квіткова прокоментувала свою участь у проєкті Холостяк
Даша Квіткова прокоментувала свою участь у проєкті Холостяк

В минулому, Даша навіть подумати не могла, що зможе стати учасницею подібного реаліті-шоу, де 25 дівчат змагаються за серце одного красеня. Ба більше, отримання перемоги для дівчини стало неймовірним кроком вперед. Разом з Микитою, вони створили свій бізнес, стали справжніми лідерами думок, але зберегти свій шлюб їм не вдалося.

Блогерка розповідала, що в їхніх стосунках з Микитою вже давно були непорозуміння і вони намагалися врятувати свій шлюб, але нічого не вийшло, як би вони не старалися. Зараз екс-подружжя підтримує зв’язок лише для спільного виховання маленького сила Лева, для якого молоді батьки стараються зробити все, щоб він відчував кохання двох батьків і ріс щасливим малюком, який зможе пишатися своїми батьками.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини