ТОП-5 зіркових захисників, які не поспішали розповідати про службу: Галич, Дікусар, Єгор Соболєв та інші

Україна продовжує тримати оборону і на передову пішли представники багатьох професій, включаючи творчі. Дізнайтеся, хто з зірок став до зброї, але про це не сильно поширюється.

Сьогодні вся країна чинить спротив ворогу. Відомо, що чимало співаків, акторів, хореографів полишили сцену та пішли воювати.

Одним з яскравих представників є Єгор Соболєв. Чоловік Марічки Падалко брав активну участь у звільненні Ірпеня, але зараз практично не виходить у медіапростір, нагадуючи про себе тільки зрідка у фотографіях на сторінці популярної дружини.

ТОП-5 зіркових захисників, які не поспішали розповідати про службу

У ряди захисників вступив і Женя Галич. Він не приховує своїх світлин у пікселі, але і не так часто ділиться новинами з передової.

А ось публікацій Дмитра Дікусара прихильники чекають з нетерпінням, адже хореограф, який з перших днів пішов на фронт, не часто веде свою сторінку.

“Тільки хотів сповістити вас, що зі мною все добре! І нагадати, що люблю вас безмежно!!! Тримаймось і віримо в ЗСУ!!! Обійняв!!”, — написав популярний чоловік.

По сторінках у соціальних мережах режисера Ахтема Сеітаблаєва взагалі важко зрозуміти, що цей популярний чоловік приєднався до лав ЗСУ. На початку війни він захищав Київ, а також була інформація про те, що служив на півдні країни. Має звання молодшого сержанта.

Вбрався в піксель комедійний актор Гарік Бірча. Багато поціновувачів нашого телебачення можуть пам’ятати його за серіалом “Віталька”. Війна сильно змінила артиста, який посивів за цей час. Втім, не змусила забути про улюблену справу. Популярний чоловік веде зараз сторінку в Інстаграмі, де декламує вірші.

Також свою професію змінили Коля Серга, Даніель Салем, Михайло Панчишин, Ілля Рибальченко з “Холостячки”.

Дякуємо хлопцям, за те, що захищаєте!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини