Рубрики: Новини

73-річна Алла Пугачова вперше розповіла про своє здоров’я після чуток про захворювання: “Досі покашлюю”

Відома російська співачка зізналась, що й насправді мала важку форму неприємної та навіть небезпечної хвороби. Алла Пугачова зазначила, як почувається зараз

Останнім часом у засобах масової інформації ширяться чутки про те, що Алла Пугачова насправді має серйозні проблеми зі здоров’ям. Знаменитість довго мовчала й не розповідала про своє самопочуття, втім нещодавно терпець у Примадонни увірвався й вона вирішила поставити крапку в будь-яких чутках, що стосуються безпосередньо її персони та родини.

Про знаменитість пишуть доволі часто, та не завжди новини про Аллу Пугачову веселі та втішні. Ба більш, часто у мережі поширюють чутки про російську співачку та її родину.

Так, наприклад, нещодавно скандально відомий російський музичний критик Сосєдов зазначив, що Примадонна буцімто не може ходити через величезний горб на спині. Пізніше публіка помітила пухлину на руці артистки. Бедрос Кіркоров взагалі заявив, що Пугачова переїхала до Ізраїля заради лікування.

Алла Пугачова у мережі прокоментувала стан свого здоров’я

Довгий час, попри, без перебільшення, скажені чутки про захворювання, Алла Пугачова відмовлялась коментувати, чи все з нею добре. Втім, схоже, що співачці набридло й вона зізналась – зараз з нею все добре, хоча й деякі проблеми таки були.

Примадонна зауважила, що вона відвідує всі концерти та заходи, куди її запрошують друзі та колеги. Втім, нещодавно Алла Пугачова пропустила один з заходів, а причиною стало те, що артистка раптово захворіла на бронхіт. Втім, зараз з нею все добре.

Один раз тільки не пішла, коли запрошували, тому що бронхіт був жахливий майже місяць, досі покашлюю, але нічого, слава Богу!

– прокоментувала Алла Пугачова, давши відповідь на всі чутки про свій реальний стан.

Алла Пугачова зізналась, що перехворіла на бронхіт у важкій формі

До слова, наразі Алла Пугачова разом зі своєю сім’єю живе в Ізраїлі. Чоловік артистки, Максим Галкін, гастролює з концертами по світу. Через свою антивоєнну позицію зіркова родина на батьківщині опинилась у списку небажаних персон.

Поділитися