Російські зірки, які відреклися від своєї країни: Алла Пугачова, Максим Галкін, Андрій Макаревич та інші

Після подій 24 лютого змінилося життя кожного українця. Після дій сусідньої країни значна частина нашого народу обірвала всі зв'язки з цією країною. Однак, так зробили і деякі її мешканці.

Події від 24 лютого й раніше сколихнули весь світ. Таких дій не очікував майже ніхто, але історія знову розклала все по своїх місцях та показала, хто є хто.

Тоді значна частина українців одразу розірвали всі зв’язки з сусідньою країною: від видалення російської музики в плейлистах до того, що покинули спроби відкрити очі своїм родичам та друзям на правду та розповісти, що дійсно відбувається в Україні. Решта українців зробили це згодом.

Однак, були й російські зірки, які відреклися своєї країни та виразили підтримку Україні. Хтось зробив це дописом на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, а хтось донатить кошти в українські доброчинні фонди. Хто ж ці зірки, які відреклися цієї країни?

Максим Галкін

Відомий комік та пародист доволі швидко отримав звання, яке любить роздавати сусідня країна. Він став одним із багатьох “іноагентів” після того, як одразу від початку повномасштабного вторгнення висловився проти дій своєї держави. Також він неодноразово записував відео, де відкрито засудив дії президента своєї країни.

Алла Пугачова

Співачка, на відміну від чоловіка, на початку повномасштабного вторгнення не озвучувала власної позиції. Однак, коли її чоловіка визнали іноагентом, зірка звернулася до влади та попросила визнати її іноагентом теж, адже вона солідарна зі своїм обранцем.

Також співачка ввела екскурсії власним маєтком, кошти з якого передає у фонд Першої леді України Олени Зеленської. А нещодавно Примадонна закрила свій останній бізнес у росії та більше не сплачує там податків.

Андрій Макаревич

Лідер групи “Машина времени” часто у своєму блозі розповідає про злодіяння влади власної держави та детально описує вплив пропаганди своєї країни на росіян. Зокрема, він висміяв те, як ЗМІ його країни написали про обстріл зоопарку в Харківській області.

А коли Андрій Макаревич відвідав Україну, то публічно підтримав наш народ.

Земфіра

Співачка активно підтримує Україну та засуджує дії своєї країни в соціальних мережах та на концертах. Часто на своїх заходах Земфіра закликає припини збройну агресію. Також вона випустила кліп на пісню “Не стреляйте”, де показала, як російські війська бомбардують українські міста.

Максим Покровський

Соліст гурту “Ногу звело!” теж активно підтримує Україну ще з початку повномасштабного вторгнення. Він також висловився проти артистів, що замовчують дії своєї країни та й надалі удають ніби нічого не трапилось. Зокрема, Максим Покровський робить це своєю творчістю, тому написав не одну пісню про події у нашій державі.

Співак зізнається, що часто після концертів, де він, зокрема, виконує ці пісні, до нього підходять українці, обіймаються та плачуть.

Популярне

Подібні новини