Що в родині Пугачової і Галкіна кардинально змінилося в 2022 році: з ніг на голову

Хто знав, що саме Алла Пугачова та Максим Галкін стануть на бік України. Що чекає на них далі і як подружжя живе зараз?

Алла Пугачова та Максим Галкін у шлюбі вже понад 10 років. Подружжя виховує двох дітей – син Гаррі та донька Ліза.

З початку повномасштабного вторгнення Максим Галкін висловився категорично проти путинського режиму. Також російський артист неодноразово записував відео, де відверто засуджує дії президента Росії. Алла весь час підтримувала свого чоловіка, але до недавніх пір офіційних коментарів з цього приводу не давала.

Після таких слів, Максима Галкіна 16 вересня 2022 року офіційно оголосили іноагентом (статус, який дають в Росії особам, які отримують іноземну підтримку або знаходяться під “іноземним впливом”) Російської Федерації. Алла Пугачова нарешті зробила гучну заяву, висловила свою позицію, та попросила додати і її ім’я до списку іноагентів.

“Прошу додати мене до лав іноагентів моєї країни, тому що я підтримую позицію мого чоловіка, який є чесним і непідкупним патріотом Росії. Мій чоловік бажає процвітання, мирного неба і припинення загибелі наших хлопців на кривавій бійні”, – каже Алла.

 

Максим Галкін та Алла Пугачова вже більш як пів року не живуть в Росії. Артист їздить по світу та дає концерти, а виручені кошти перераховує на рахунки Збройних Сил України.
Відомо, що Галкін в статусі іноагента повинен давати звіт про доходи, а також купівлю-продаж будь-якої нерухомості. Якщо артист не буде цього робити, спочатку йому загрожує адміністративне покарання, а потім – кримільна відповідальність.

Алла за весь час декілька разів поверталася до Росії. Один з візитів, щоб забрати документи дітей зі школи, бо, за словами примадонни, дітей почали цькувати через політичну позицію їх батьків, а другий – продати маєток в селі Грязь, у якому мешкала сім’я за один мільярд рублів та порвати всі зв’язки з Росією.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини