Рубрики: Новини

“Доводиться прибирати самій”: Злата Огнєвіч показала, що коїться в квартирі, поки хатня робітниця за кордоном

Відома українська співачка Злата Огнєвіч розповіла шанувальникам, що зараз у її квартирі такий безлад, що навіть соромно показати. Вся річ у тім, що хатня робітниця зірки за кордоном

Злата Огнєвіч, відома українська артистка та блогерка, має дуже завантажений графік. Кожен день зірки розписано буквально по хвилині, а іноді не вистачає часу навіть на те, щоб поспати. Раніше знаменитість дуже виручала хатня робітниця, яка допомагала поратись вдома та прибирала її квартиру. Втім, після початку повномасштабної війни вона виїхала за кордон, залишивши Злату Огнєвіч наодинці з потребою підтримувати вдома порядок.

Разом з початком великої війни у Злати Огнєвіч побільшало роботи, тому й часу на хатні справи взагалі не залишилось. Знаменитість завжди була відвертою зі своїми шанувальниками, а тому не приховувала того факту, що у неї вдома – безлад. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм українська співачка розповіла, що у відсутності хатньої робітниці змушена прибирати все сама.

Злата Огнєвіч показала безлад у квартирі, в якій майже ніколи не прибирає

Так, відома українська співачка розповіла своїм шанувальникам, що поки її хатньої робітниці немає вдома, весь безлад вона змушена прибирати сама. Втім, потреба підтримувати порядок у власній квартирі не означає, що в зірки на це вистачає часу. Тому, зізналась Злата Огнєвіч, у неї вдома нині такий безлад, що вона навіть не хоче його показувати шанувальникам.

Втім, приховувати одного кумедного факту зірка не стала – у неї в середині березня вдома досі стоїть новорічна ялинка. Річ у тім, що знаменитості зовсім не вистачає часу на хатні справи. Користуючись нагодою, Злата Огнєвіч вирішила показати ялинкові прикраси, якими насолоджується вже три місяці поспіль – янгола з написом “Київ”.

Моя хатня робітниця зараз за кордоном. Доводиться прибирати все самій. Довірити квартиру новій незнайомій людині я не можу. І тому на прибирання немає часу. Від слова “зовсім”. Навіть не буду показувати цей срач

– прокоментувала відома українська співачка Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч показала, що коїться в її квартирі, поки хатня робітниця за кордоном
Поділитися