Рубрики: Новини

Одружені офіційно. Нова кохана Вови Остапчука Катерина Полтавська підтвердила третій шлюб шоумена: “На жаль”

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук почав нові стосунки майже одразу після розлучення зі своєю другою дружиною Христиною Горняк

Іноді важко сказати, що цікавіше та насиченіше – професійне чи особисте життя відомого українського шоумена. Втім, безперечно і за тим, і за іншим з зацікавленням спостерігають тисячі шанувальників. Сьогодні знаменитість, хоч і не коментує офіційно, але перебуває у стосунках з новою дівчиною. Майже одразу після того, як стало відомо про його розрив з другою дружиною, підтвердились чутки про роман Остапчука з Катериною Полтавською, українською журналісткою та блогеркою.

У лютому цьогоріч мережу сколихнула наступна приголомшлива новина, що стосується особистого життя українського шоумена. Так, шанувальники у мережі запідозрили, що Володимир Остапчук одружився втретє. На сторінці чоловіка, а також в особистому блозі його нової коханої, з’явились неоднозначні Інстаграм-історії з паспортного сервісу. Тоді фанати припустили, що зіркова пара розписалась. Невдовзі після цього Полтавського на своїй Інстаграм-сторінці почала називати коханого “чоловіком”, хоча раніше кликала його хлопцем.

Ті самі Історії, через які фанати запідозрили про третє одруження Остапчука

Шанувальники довго мучили себе сумнівами, чи дійсно український шоумен і ведучий знову пішов під вінець. Реальних відповідей від зіркової пари й не слід було чекати, адже вони з невідомих причин вирішили замовчувати свої стосунки, хоча в Інстаграмі переховуватись навіть не намагаються. Втім, нещодавно Катерина Полтавська розставила крапки над “і”.

Нова дівчина Володимира Остапчука активно веде особисту сторінку в соцмережі Інстаграм, де постійно ділиться зі своїми шанувальниками кадрами смачних сніданків та обідів. Одна з підписниць дівчини зазначила, що вона настільки смачно готує, що та навіть готова зіграти з нею весілля. Втім, Катерина Полтавська зазначила, що в Україні багатоженство поза законом. Отже, натякнула блогерка, офіційно вона вже перебуває у шлюбі.

Катерина Полтавська підтвердила одруження з Остапчуком
Поділитися