Рубрики: Новини

Даша Астаф’єва розповіла, через яке табу в сім’ї вона зганьбилася: “Проїхалася по обличчю”

Відома українська співачка Даша Астаф'єва зізналася, через який вчинок з її дитинства вона зганьбилася перед своїми батьками. Заборона батьків зіграла з нею злий жарт.

Українська артиска Даша Астаф’єва продовжує ділитися подробицями зі свого особистого життя. Цього разу дівчина вирішила розповісти, який кумедний та водночас повчальний випадок трапився з нею в дитинстві. Колись, її батько заборонив брати в руки його гітару, щоб зайвий раз не пошкодити її. Маленька Даша не послухалася цієї заборони та вирішила самостійно пограти на невідомому раніше музичному приладді.

Одного разу, під час чергового порушення заборони, Даша взяла гітару для свого бринчання, струна тріснула та полетіла прямісінько Даші в обличчя. Дівчина не очікувала такого і розгубилася.

“Так вийшло, струна як луснула, як проїхалася по всьому обличчю”, – розповідає Астаф’єва.

До слова, про своє особисте життя співачка не дуже поспішає розповідати. В нещодавньому інтерв’ю дівчина розповіла про свого нового обранця і, навіть, описала його зовнішність. За словами дівчини, її новий чоловік високий та зеленоокий і вона дуже рада, що зустріла його саме в цей період свого життя.

“Люди, які давно мене не бачили, кажуть, що я дуже сильно змінилася. Як могло статися таке справжнє диво з коханням? Я не знаю. Зараз всі розлучаються, а в мене кохання. Я зустріла кохання всього життя, мене це дуже радує, мене це по-справжньому рятує”, – зізнається Даша Астаф’єва перед Оленою Кравець.

Чоловік став для неї справжньою опорою та підтримкою, вони разом ходили до бомбосховища. Загадковий коханець став її новою причиною для того, щоб жити нове життя в умовах повномасштабного вторгення.

Поділитися