“Сьогодні день почався зі сліз”: Даша Астаф’єва розповіла, що змусило її плакати з самого ранку

Відома українська телеведуча Даша Астаф'єва розповіла, що змушує її починати день зі сліз в реаліях сьогодення. Дівчина поділилася власними думками.

Популярна українська співачка, модель, телеведуча та акторка Даша Астаф’єва не припиняє ділитися з прихильниками подробицями свого особистого життя. Цього разу дівчина розповіла, що її день почався зі сліз. Редакція сайту добрі новини з’ясувала, що змусило Астаф’єву плакати з самого ранку.

Відомо, що Астаф’єва перестала займатися своєю музичною кар’єрою, але на її рахунку є інші, більш успішні проєкти. Зараз вона стала ведучою свого власного проєкту “Такі страви”. Дівчина запрошує до себе зіркових гостей, з якими вони разом готують, розмовляють на різні теми та гарно проводять час.

Даша Астаф'єва розповіла, що змусило її плакати
Даша Астаф’єва розповіла, що змусило її плакати

В своїх сторіс дівчина постійно публікує анонси до виходу чергово випуску, але зараз Даша Астаф’єва відверто зізналася, що її день почався зі сліз через отримані подарунки від друзів з дитинства. Астаф’єва розповіла, що їй дуже сумно через те, що в сучасному світі вона отримує паперові листи від людей з фронтової зони.

“Я так пишаюся вами, ви повинні бути прикладом для наступного покоління. Слава нашим героям! Дякую кожному українцю за сміливість та відданість”, – пише Даша Астаф’єва.

Раніше, Даша звернулася до своїх прихильників з маленькою розповіддю про своє ім’я. Колись, для неї всі дівчата Даші, Поліни та Софії в голові виглядали як бабусі, але зараз вона розуміє, на скільки сильно їй пощастило з ім’ям. Телеведуча свого часу сперечалася зі своєю бабусею, що вона не Дар’я, не Одарка, а Дарія. Дівчина попросила не “Дашкати” до неї, а називати її оригінальним історичним ім’ям.

Даша Астаф'єва розповіла, чому її день почався зі сліз
Даша Астаф’єва розповіла, чому її день почався зі сліз

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини