Рубрики: Новини

“Морально боляче”: Екс-дружина Остапчука Горняк емоційно висловилася після новин про одруження Володимира

Нещодавно у мережі промайнула новина про те, що відомий шоумен Володимир Остапчук одружився. Його друга дружина, Христина Горняк, на тлі цієї інформації опублікувала сторіз з можливим підтекстом.

Мережа не втомлюється обговорювати особисте життя Володимира Остапчука, якого запідозрили в укладанні третього шлюбу з популярною блогеркою Катериною Полтавською.

Приводом для цього послужили сторіз на особистій сторінці дівчини. Вона опублікувала світлину з Центру надання адміністративних послуг, а згодом з ЦНАПу з’явилося фото і в акаунті ведучого.

“Finally”, — підписує публікацію Володимир, що можна трактувати з англійської, як “Нарешті”

Горняк емоційно висловилася після новин про одруження Володимира

Згодом пані Полтавська зробила відповідь на коментар про шлюб, натякнувши, що одруження таки було. Щоправда, знаменитості аніяк офіційно не прокоментували подію та підігріли інтригу.

А ось в Інстаграмі Христини Горняк, яка стала другою дружиною знаменитості, з’явилися мінорні дописи, підтекст яких кожен може трактувати по-своєму:

“Всім привіт. Зазвичай я тут сильна, та ніби ніколи мені нічого не болить і можу витримати все… Але ці два дні для мене стали просто трешем… Фізично і морально, і я жива людина, якій зараз дуже погано. Фізично підкосила хвороба, морально боляче від людей та їх вчинків”, — написала популярна жінка.

Горняк емоційно висловилася після новин про одруження Володимира

Вже у наступній сторіз вона показала, як її підтримують найрідніші, а батько і взагалі радить не здаватися. Христина висловилася, що дуже рада, що має таких маму з татом, які підставили плече. На завершення вона додала, що випадок, через який вона так переживає був болючим уроком.

Нагадаємо, що Христини Горняк і Володимир Остапчук стали чоловіком та дружиною у 2020-му році. У шоумена також є перша родина, і екс-кохана, яка подарувала йому дітей.

Поділитися