Рубрики: Новини

На все про все під 50 тисяч: Остапчук показав кавомашину, чайник і каструлю, яку подарував 22-річній пасії

Український телеведучий Володимир Остапчук показав прихильникам в Мережі свою дорогу техніку, якою вони користуються разом із молодою 22-річною дружиною.

Водомир Остапчук продовжує активно показувати своє особисте життя у соціальних мережах, але досі робить це не на всі сто выдсоткыв публічно. Фотографій з його новою молодою дружиною Катериною Полтавською досі немає, але це не заважає чоловікові показувати спільні сніданки та часопроведення закоханої пари.

Цього разу Володимир показав одну з найдорожчих своїх покупок – це кавова машинка, якою користується він та Катерина Полтавська. Чоловік встиг поскаржитись на це кухонне приладдя через те, що вона коштує шалених грошей, але молоко доводиться збивати самостійно. Як зізнається телеведучий, за такі великі гроші вона повинна ще й сама каву приносити.

“Смачно, але підбішує, що молоко самому треба збивати, за ці гроші вона мала б сама ту каву приносити”, – пише чоловік.

Володимир Остапчук показав дорогі подарунки коханій

Відомо, що така кавова машина коштує близько 28 тисяч гривень. Відповідну інформацію можна побачити на сайті, де вона продається. Однак, дорогою каковою машинкою тут не обійшлося. Пара користується чайником та каструлею від цього ж бренду і ціна просто шокує: за чайник потрібно заплатити 8 тисяч гривень, а кастрюля коштує цілих 8 тисяч 800 гривень! Прихильники не розуміють, для чого витрачати такі скажені гроші на каструлю та чайник.

Володимир Остапчук похизувався дорогою покупкою

“Про Майбах і Жигулі є сенс щось писати? Чи ви також не розумієте, в чому прикол, якщо там і там 4 колеса?”, – в такій грубій формі відповіла Полтавська на запитання про кухонне приладдя.

Дівчина не стала писати інших коментарів з цього приводу пояснивши, що подарованому коню в зуби не дивляться, натякаючи на те, що це все –  подарунки від Остапчука.

Поділитися