Надя Дорофєєва захворіла слідом за Володимиром Дантесом: у Михайла Кацуріна є привід для хвилювань

Відома українська співачка Надя Дорофєєва розповіла прихильникам в Мережі, що вона прихворіла. Перед цим Володимир Дантес також розповів про свою хворобу. Випадковість?

Українська співачка Надя Дорофєєва, яка не так давно пішла в сольну кар’єту та почала випускати багато нейовірних хітів, зараз їздить Україною в рамках свого сольного туру. Дівчина відвідала вже багато українських міст, де зібрала велику кількість прихильників, які з задоволенням приходять насолодитися творчістю співачки, зробити з нею фото або взяти автограф.

Свою діяльність та часопроведення після концертів Надя показує в соціальних мережах. Нещодавно дівчина розповіла прихильникам, що вона не дуже добре себе почуває і зізналася, що захворіла, але дівчата з її улюбленого саллону краси змогли привести її в порядок та придати здоровішого вигляду.

“Я захворіла. Дякувати Богу, що G.Bar в Рівному привели до тями хоч візуально”, – написала співачка.

Надя Дорофєєва зізналася, що захворіла
Надя Дорофєєва зізналася, що захворіла

Дивним збігом користувачі Мережі знаходять те, що Володимир Дантес за декілька днів поділився з прихильниками своїм недугом. Чи не означає це те, що Надя заразилася від Володимира Дантеса простудою? Зовсім ні. Справа в тому, що чоловік розповів про герпес, який не проходить в нього вже близько двох тижнів, а в Наді звичайна застуда, тому в цьому немає ніякого фантастичного збігу.

До слова, екс-подружжя ніяк не підтримує зв’язок. Після отримання офіційної заяви про розлучення Володимир привітав Надю з цією подією, а вона сухо відповіла йому взаємністю. Зараз Надя будує стосунки з Михайлом Кацуріним, в той час як Володимир Дантес намагається налагодити особисте життя з Дашею Кацуріною, але що відбувається в цих стосунках – залишається секретом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини