Рубрики: Новини

“Давайте відмовлятися від гопака”: Анатолій Анатоліч розкритикував нову пісню “Гопак” про гарну українку

Нещодавно Мережею розлетілася новина про чергову шароварну пісню від української співачки, яка називається "Гопак". Анатолій Анатоліч закликав відмовлятися від такої музики.

В Мережі завірусилася пісня української співачки, що стала переможницею одного з сезонів “Караоке на Майдані” Юлії Лущинської. Пісня має зрозумілу для кожного назву “Гопак”. Користувачі в Мережі розкритикували дану композицію через вживання слів на українську тематику: “українка я”, “танцюю гопака”, “вишиванку одягла” та інше. Багато зірок українського шоу-бізнесу розкритикували цю пісню. Одним з критиків став Анатолій Анатоліч.

Чоловік опублікував в себе мем, який створили в Мережі, де співачка співає перед Дмитром Гордоном на вулиці свою пісню. Користувачі зробили імпровізований діалог, наче, мама просить заспівати перед родичами, ти відмовляєшся, але вона дає тобі 200 гривень і ти починаєш співати. Саме так виглядають співи молодої співачки перед відомим журналістом.

Анатолій Анатоліч закликав відмовитися від шароварщини

 

Анатоній Анатоліч зізнався, що він не проти будь-якої творчості, але якщо вона вже починає нагадувати шароварщину, то від такого потрібно відмовлятися.

“Я за будь-які прояви творчості, слухати це, чи ні – суто вибір аудиторії”, – додає чоловік.

Анатолій Анатоліч розкритикував пісню української співачки

Анатоліч додав, що бути патріотом в будь-який час – це дуже класно, але він закликав артистів та прихильників такої “творчості” якомога швидше відмовитися від такої музики. Прихильники погодилися з артистом і заявили, що їм не дуже подобається така музика, бо слова в таких піснях нагадують фальшивий патріотизм. Набагато краще робити щось для своєї країни, ніж записувати липові пісеньки з текстом про українку, гопак та національне вбрання. Такої думки дотримується більшість користувачів Мережі.

Поділитися