Рубрики: Новини

“Бізнес має працювати”: Оля Полякова поставила на місце критиків, які не задоволені її відпочинком в Буковелі

Українська співачка Ольга Полякова опублікувала радісні фото зі свого відпочинку в Буковелі разом з дітьми, але прихильники розкритикували зірку.

Не дивлячись на повномасштабне вторнення, український бізнес продовжує свою роботу. Одним з таких мість став гірсько-лижний курорт в Буковелі, який полюбляють відвідувати зірки українського шоу-бізнесу. Однією з зірок на відпочинку стала Ольга Полякова, але прихильники розкритикували зірку за фото з відпочинку. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, в чому справа.

Ольга Полякова разом зі своїми доньками вирішила з’їздити на один з найпопулярніших українських зимових курортів. Співачка опублікувала відповідні фото з відпочинку. На знімку співачка позує зі своїми доньками і всі радісно посміхаються. На дівчатах відповідне екіпірування, лижні костюми та обов’язковий захист: шлеми на голові та лижні окуряри, щоб сніг не потрапляв в очі.

Ольга Полякова відповіла на хейт від прихильників

Не всім прихильникам сподобались такі фото під час повномасштабного вторгення. Багато користувачів Мережі розкритикували зірку через відпочинок в такий час, заявивши, що така помпея взагалі не на часі і не варто хизуватися можливістю поїхати на відпочинок, коли багато українців залишаються без своїх домівок.

“Дорогі мої, я відпочивала в Україні, бізнес має працювати”

Зірка на такі закиди від фанатів відреагувала доволі різко та змогла поставити всіх на місце. За словами співачки, вона відпочиває в Україні. Бізнес в нашій країні повинен працювати, а люди отримувати зарплатню. Якщо ніхто не буде відвідувати такі курорти, то всі власники бізнесу в Буковелі не матимуть, за що жити. Те ж саме стосується офіціантів, барменів та інших працівників сфери обслуговування. Кожному потрібно працювати та оплачувати комунальні та інші платежі.

Ольга Полякова відповіла на критику прихильників
Поділитися