Рубрики: Новини

“Якось дивно спостерігати”: Аліна Єршова з Холостяка-12 чесно розповіла, ким працює після переїзду до Еміратів

Після участі в крайньому сезоні популярного реаліті-шоу публіка звернула увагу на Аліну Єршову. Нещодавно дівчина відповіла на запитання, яке довго цікавило багатьох

Аліна Єршова стала учасницею останнього сезону популярного реаліті про кохання “Холостяк-12”. Дівчина здобула всеукраїнську славу та сподобалась багатьом глядачам. Дівчина не дійшла до фіналу та не змогла перемогти в проєкті, втім здобула найголовнішу нагороду – симпатію глядачів. Сьогодні дівчина живе за межами України, оселилась Єршова в ОАЕ.

Учасниця 12-го сезону “Холостяка” веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, втім останнім часом почала набагато рідше публікувати нові фотографії та Історії на своїй сторінці. Як виявилось, це зумовлено тим, що в Аліни Єршової побільшало роботи. Знаменитість нещодавно зізналась, що знайшла нову роботу. Крім того, дівчина нагадала, де працює вже давно.

Аліна Єршова з Холостяка-12 розповіла про свою роботу

Так, учасниця “Холостяка-12” розповіла шанувальникам, що дуже втомлюється на роботі, а у відповідь отримала чимало критики. Дівчина вирішила опублікувати деякі з коментарів, які надійшли їй в особисті повідомлення. Виявилось, що деякі з підписників Аліни Єршової вважали, що вона працює у доволі неприйнятній сфері.

Втім, дівчина розставила всі крапки над “і” та розповіла про свою професію. В Еміратах знаменитість вже давно працює фінансовим аналітиком в одному з місцевих інвестиційних фондів. Крім того, нещодавно Аліна Єршова стала агентом з нерухомості. Дівчина повідомила про це в особистому блозі та закликала звертатись до неї, якщо раптом в когось є питання щодо інвестиції в нерухомість в ОАЕ.

Аліна Єршова розповіла про своє нове місце роботи

До слова, багато часу Аліна Єршова на блог не витрачала, оскільки мала бути присутня на робочому заході.

Поділитися