Глибокий виріз та шкіряні штани: Маша Єфросиніна провалила модний вирок у Мережі

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна обурила прихильників в Мережі своїм образом під час інтерв'ю з українським захисником. Дівчина знайшла, що відповісти.

Зіркова телеведуча Маша Єфросиніна веде активну діяльність у своїх соціальних мережах. Жінка майже одразу перейшла на українську мову, веде свої сторінки виключно українською мовою та спільно з Олею Поляковою випуски “Дорослих дівчат” також почали випускати українською. Крім цього, Маша бере інтерв’ю в зірок та культурних діячів українського простору і не обходить стороною спілкування з нашими захисниками.

Однак, після крайнього інтерв’ю на Єфросиніну полилася ціла купа хейту. Редакція сайту Добрі новини з’явувала, в чому справа. Телеведуча запросила до себе на розмову “пенсіонера” Збройних Сил України Дениса Квебека. Під час відео хлопець розповідає багато цікавих речей та підіймає соціально важливі теми, а Маша показує себе як справжній професіонал.

Машу Єфросиніну розкритикували через її одяг
Машу Єфросиніну розкритикували через її одяг

Не все було так ідеально. Користувачі Мережі розкритикували Машу за її образ на інтерв’ю. Дівчина обрала для зустрічі з Квебеком шкіряні штани чорного кольору, бежеву кофтинку з вирізом на грудях і чобітки на підборах. Прихильники не дуже оцінили такий одяг на зустрічі із захисником України, але телеведуча не стала мовчати і дала свій коментар з цього приводу.

“Всі, хто вважає, що я не правильно одяглася, нагадую: я жінка, яка продовжує жити та працювати навіть під час війни. Це мій канал, моя робота, мої герої та мій зовнішній вигляд мене рятують. Як хочу, так і буду одягатися!”, – каже Маша Єфросиніна.

Попри значну кількість хейту в бік Єфросиніної, набагато більше було позитивних коментарів. Прихильники подякували за розкриття такого цікавого персонажа і попросили частіше запрошувати саме таких цікавих людей, які можуть багато розповісти не лише про особисте життя, але й про події, які хвилюють кожного українця.

Користувачі подякували Маші за інтерв'ю
Користувачі подякували Маші за інтерв’ю

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини