Рубрики: Новини

Дружина Андрія Бєднякова Коротка зізналася, чому насправді не захотіла бути біженкою у США: “Я не маю права”

Українська ведуча й актриса, а також дружина Андрія Бєднякова, розповіла про реальне життя у США та зізналась, чому досі не оформила біженство за кордоном

Нещодавно відома українська телеведуча й актриса Анастасія Коротка дала інтерв’ю для Слави Дьоміна. У ході розмови журналіст розпитав зірку, як їй живеться у США та чи збирається вона оформлювати біженство у цій країні. Зірка зазначила, що про це навіть не думає та пояснила, чому.

Якщо ти береш U4U, то не маєш права виїжджати з країни два роки. Ми вже дуже сумуємо за татом, хочемо до нього поїхати, а я не маю права поїхати до нього. Так я можу поїхати [до України] і заїхати [назад до США], як я хочу, а так я навіть не зможу чоловіка побачити. Що дають ці U4U? Ти офіційно знаходишся тут, тобі дають повністю медичну страховку

прокоментувала Настя Коротка.

Дружина Бєднякова зізналась, чому не збирається ставати біженкою

Крім того, наголосила Настя Коротка, вона відмовилась і від грошової допомоги у США. Знаменитість пояснила це тим, що вони з Бєдняковим мають достатньо збережень, аби забезпечити себе та дітей за кордоном, тому й отримувати виплати замість тих, хто може їх дійсно потребувати, на думку Короткої, нечесно.

Дружина відомого українського ведучого також пригадала історію про свою нову подругу-українку, з якою познайомилась у США. Знаменитість розповіла, що шукала людину, яка могла б їй допомагати по господарству, адже самостійно доглядати за двома дітьми та підтримувати чистоту в домі Насті Короткій ставало важко. Тоді зірка й познайомилась з переселенкою з України, яка знайшла в Америці підробіток.

Дружина Бєднякова Анастасія Коротка пригадала історію, яка особливо її вразила у США

Артистка назвала факт, який її особливо потішив, коли вона познайомилась ближче з новою товаришкою. За словами Насті Короткої, її помічниця і подруга таки оформлювала U4U, про який зірка розповідала в інтерв’ю, втім від грошової допомоги також відмовилась. Причина виявилась ідентична, як і Короткої з Бєдняковим – у неї достатньо коштів, аби забезпечити всі свої потреби.

Настя Коротка була рада з’ясувати, що не всі люди жадібно “гребуть” гроші при першій можливості та попри все залишаються людяними.

Поділитися