“Ми це робимо через твого сина”: чому на Аліну Шаманську викликали поліцію у Штатах

Аліна Шаманська потрапила у неприємну ситуацію під час поїздки до своїх друзів. Справа в тому, що місцеві жителі США викликали на жінку поліцейських.

Аліна Шаманська вже тривалий час перебуває за кордоном. Дівчина активно веде свої соціальні мережі та розповідає подробиці зі свого особистого життя. В своїх сторіз Аліна показує, як проводить час зі своїм сином, анонсує про нові проєкти та різноманітні заходи, на які її запрошують. Нещодавно дівчина стала учасницею неприємного інциденту з поліцією в Штатах. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, в чому справа.

Аліна Шаманська розповіла, що місцеві жителі викликали на неї поліцію. Справа в тому, що дівчина мала заїхати до своїх друзів, щоб забрати свого сина, але залишилася там трішки довше, ніж мала. Шаманська припаркувала своє авто біля одного з приватних будинків з думкою про те, що вона зайде лише на 5 хвилин і забере свого сина, але чоловік її подружки Ірини запросив її на ковток вина.

“Боже, Шаманська в нас на порозі? І що, ти не зайдеш в гості на ковток вина?”, – запропонував чоловік.

Чому на Аліну Шаманську викликали поліцію у Штатах
Чому на Аліну Шаманську викликали поліцію у Штатах

Дівчина погодилася, бо її син хотів довше погратися зі своєю подругою, тому вона затрималась, а коли настав час їхати додому, Аліна побачила, що біля її автомобілю крутиться чималенька кількість місцевих жителів, які світять ліхтариками в її автомобіль та видивляються, що там всередині.

Блогерка підійшла до людей і сказала, що це її авто, на що їй відповіли: “Ми вже викликали на тебе копів!”. Дівчина не зрозуміла, в чому справа, але їй пояснили, що вона одним колесом заїхала на траву, що знаходиться на території приватного будинку. Дівчина вибачилась, виклик до поліції скасували, але з не дуже доброзичливими словами.

“Ми це робимо виключно через твого сина, бо він не повинен мати проблем через тебе”

Аліна Шаманська розповіла, чому на неї викликали поліцію
Аліна Шаманська розповіла, чому на неї викликали поліцію

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини