Рубрики: Новини

“Ми це робимо через твого сина”: чому на Аліну Шаманську викликали поліцію у Штатах

Аліна Шаманська потрапила у неприємну ситуацію під час поїздки до своїх друзів. Справа в тому, що місцеві жителі США викликали на жінку поліцейських.

Аліна Шаманська вже тривалий час перебуває за кордоном. Дівчина активно веде свої соціальні мережі та розповідає подробиці зі свого особистого життя. В своїх сторіз Аліна показує, як проводить час зі своїм сином, анонсує про нові проєкти та різноманітні заходи, на які її запрошують. Нещодавно дівчина стала учасницею неприємного інциденту з поліцією в Штатах. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, в чому справа.

Аліна Шаманська розповіла, що місцеві жителі викликали на неї поліцію. Справа в тому, що дівчина мала заїхати до своїх друзів, щоб забрати свого сина, але залишилася там трішки довше, ніж мала. Шаманська припаркувала своє авто біля одного з приватних будинків з думкою про те, що вона зайде лише на 5 хвилин і забере свого сина, але чоловік її подружки Ірини запросив її на ковток вина.

“Боже, Шаманська в нас на порозі? І що, ти не зайдеш в гості на ковток вина?”, – запропонував чоловік.

Чому на Аліну Шаманську викликали поліцію у Штатах

Дівчина погодилася, бо її син хотів довше погратися зі своєю подругою, тому вона затрималась, а коли настав час їхати додому, Аліна побачила, що біля її автомобілю крутиться чималенька кількість місцевих жителів, які світять ліхтариками в її автомобіль та видивляються, що там всередині.

Блогерка підійшла до людей і сказала, що це її авто, на що їй відповіли: “Ми вже викликали на тебе копів!”. Дівчина не зрозуміла, в чому справа, але їй пояснили, що вона одним колесом заїхала на траву, що знаходиться на території приватного будинку. Дівчина вибачилась, виклик до поліції скасували, але з не дуже доброзичливими словами.

“Ми це робимо виключно через твого сина, бо він не повинен мати проблем через тебе”

Аліна Шаманська розповіла, чому на неї викликали поліцію
Поділитися