Рубрики: Новини

Зірка телеканалу 1+1 Марічка Падалко пробігла 32 кілометри: телеведуча готується до марафону в Бостоні

Відома українська телеведуча Марічка Падалко зараз знаходиться в Україні та активно готується до бігового марафону у Бостоні. Жінка пробігла цілих 32 кілометри під час підготовки.

Відома українська ведуча на каналі 1+1 Марічка Падалко активно займається спортом і мотивує своїх прихильників до нових звершень. Цього разу зірка екранів поділилася з прихильниками неймовірною новиною – вона пробігла 32 кілометри в рамках підготовки до Бостонського марафону, який проходитиме 17 квітня. Даний захід буде проводитися на честь українських військових, які потребують реабілітації після звільнення з російського полону.

Телеведуча вже зареєструвалася на участь у марафоні, але щоб отримати свій стартовий номер, кожен з претенднтів на участь повинен зібрати власними силами 5 тисяч доларів благодійної допомоги нашим захисникам. Про свої досягнення зірка розповіла в одній із соціальних мереж.

Марічка Падалко пробігла 32 кілометри

Марічка розповіла, що 32 кілометри стали для неї найбільшою в її житті дистанцією, яку вона подолала самостійно і без підтримки. Вже на фінішній прямій, після випитої пляшки солодкої води вона усвідомила, що найголовніше тренування на шляху до Бостона залишилося позаду.

Як виявилося, кожен бігун-аматор повинен пробігти 30-35 кілометрів на тренуванні, щоб пробігти самостійних 42 кілометри марафону. За допомоги її тренера та благодійної підтримки від прихильників вона вірить у власні сили і в те, що їй вдасться потрапити на славнозвісний марафон.

Марічка Падалко пробігла 32 кілометри

Цього року Бостонський марафон проходитиме без участі росіян та білорусів. Це вже другий марафон, під час якого роблять такі обмеження для представників цих країн. Точна дистанція цьогорічного марафону становить 42 кілометри 195 метрів.

Поділитися