Рубрики: Новини

Чоловік Камалії Мохаммад Захур заговорив про Україну та звернувся до колег-багатіїв: “Не час купувати яхти”

Родину Камалії часто наводять у приклад, як зразок багатої сім'ї, яка попри всі свої стати відзначається скромністю. Нещодавно чоловік артистки довів це ще раз.

Родина співачки Камалії пережила чимало потрясінь і своїм прикладом показала, що немає нічого важливішого за родину, ледь не втративши у Бучі все нажите. Артистка підтримує інформаційний опір, а ще переформатувала творчість.

При цьому зірка не стоїть осторонь проблем простих українців. Виконавиця передавала в Україну 22 тонни медикаментів, допомагала продуктами ресторанам, які годували людей та понад мільйон євро витратила разом з коханим на будівництво тимчасового житла для біженців. Її чоловік Захур також сприяє державі коштами.

Чоловік Камалії Мохаммад Захур заговорив про Україну

Минулого року промайнув ще один цікавий момент: у мережу просочилася інформація про те, що начебто Мохаммад особисто забезпечив армію винищувачами, втім згодом його зіркова дружина розповіла, що техніка потрапила до захисників завдяки уряду Пакистану.

А нещодавно стало відомо, що бізнесмен взяв на себе витрати на мільйони одиниць бронежилетів, касок та окулярів нічного бачення для наших бійців, а також на позашляховики для солдатів. На думку популярного чоловіка зараз люди, які тримають чималі кошти мають зосередитися на підтримці України:

“Зараз не час купувати яхти”, — заявив пан Захур.

Уривками з його інтерв’ю Камалія поділилася у себе в Інстаграмі.

Не дивно такі слова почути від обранця співачки, адже і до війни її родина не приховувала своєї любові до України. Сім’я зірки часто з’являлася в нашому національному одягу на головні свята, а ще з повагою завжди ставилася до традицій. Навіть Мохаммада, який сповідує Іслам вдалося переконати скласти компанію дружині з дітьми у відзначанні Великодня та Різдва.

Нагадаємо, що на початку війни Камалія перебувала в Україні, з якої виїздила під обстрілами. Її обранець з дочками виїхав раніше за кордон.

Поділитися