Переможець “МастерШеф” Євген Клопотенко змішав несумісні продукти і йому стало зле: “Перше невдале поєднання”

Видатний кулінар та "МастерШеф" Євген Клопотенко славиться своїми кулінарними здобутками, але навіть в такого кулінара може щось виходити не так.

Відомий український кулінар Євген Клопотенко став справжньою зіркою проєкту “МастерШеф”. Чоловік постійно знімає нові відео з рецертами, приймає участь у благодійних заходах та робить великі вклади в українську кулінарію.

Не дивлячись на такий успіх, навіть в такого крутого та вмілого шеф-кухаря бувають свої факапи. Днями, чоловік розповів про своє невдале поєднання, від якого йому стало не дуже добре. Клопотенко вийшов у сторіз в одній із соціальних мереж та закликав людей нізащо не міксувати два продукти: огірки та сливи.

“Не поєднуйте огірки зі сливами. Вперше за 5 років в мене вийшло не вдале поєднання”, – каже кулінар.

Євген Клопотенко розповів про невдалі поєднання в їжі
Євген Клопотенко розповів про невдалі поєднання в їжі

Пізніше, він показав фото градусника, на якому видно підняту температуру. Як зазначив Клопотенко, саме такою була ціна його кулінарного експерименту і повторювати він такого точно не буде.

До слова, 29 березня проходитиме вечеря, яку повністю створить штучний інтелект. Євген Клопотенко анонсував на своїй офіційній сторінці звану вечерю. За його словами, це неймовірний кулінарний прорив і він буде повністю слідувати інстукціям штучного інтелекту, який створить ідеальну вечерю для всіх гостей, які будуть присутні.

Всього буде 7 страв, які приготує Клопотенко і на цю вечерю він та його команда планують запросити людей з наукової спільноти. Крім попередньо запрошених гостей, на такий кулінарний івент може завітати кожен бажаючий, якщо встигне придбати квиточок за посиланням під постом Євгена.

Кулінар дуже багато розповідає про свої вміння. Він готував для багатьох людей, але є одна людина, для якої він би навіть не старався. Цією людиною став президент росії. “МастерШеф” зізнався, що замість вишуканої останньої вечері в його житті, він би влаштував диктатору дитячу несподіванку. Прихильники підтримали кулінара і заявили, що це єдине, на що він заслогує, тому Євген все правильно сказав.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини