Рубрики: Новини

34-річний колишній Огнєвіч почав зустрічатись зі студенткою: дівчина Задворного назвала місто, де навчається

Колишній бойфренд відомої української співачки Злати Огнєвіч зустрічається з 19-річною дівчиною. В якому місті навчається зіркова обраниця Андрія Задворного?

Український бізнесмен Андрій Задворний здобув особливу популярність після участі та перемоги у другому сезоні реаліті-шоу “Холостячка”. Чоловік прийшов на проєкт, аби підкорити серце Злати Огнєвіч, втім після фіналу стосунки зіркової пари тривали недовго. Через півтора місяця Задворний покинув артистку, а згодом почав нові стосунки.

У мережі довго обговорювали та припускали, хто б міг стати новою обраницею Андрія Задворного, втім все стало зрозуміло остаточно, коли і чоловік, і його нова пасія розкрили карти. Виявляється, знаменитість закохався у 19-річну модель Юлію Поляк. У мережі не так багато інформації про дівчину, втім дещо таки відомо.

Як виглядає нова дівчина Андрія Задворного Юлія Поляк

Так, наприклад, раніше шанувальники дізнались, що зіркова кохана будує кар’єру у сфері моделінгу. Народилась та виросла Юлія Поляк у Чернівецькій області, а пізніше переїхала до Львова. Саме такий висновок можна зробити з особистої сторінки дівчини, яку вона веде в соціальній мережі Інстаграм. Нова кохана Задворного не претендує на звання надпопулярної блогерки, втім деколи ділиться з підписниками естетичними кадрами та цікавими зізнаннями.

Нещодавно у своєму блозі дівчина показала кадри вечірнього Львова. Юлія Поляк зазначила, що крокувала з навчання додому, коли побачила красиве небо улюбленого міста. Останнім часом на сторінці дівчини часто з’являються кадри зі Львова, тому можна з упевненістю сказати, що саме в цьому українському місті дівчина навчається та будує кар’єру.

Нова дівчина Задворного Юлія Поляк зізналась, в якому місті навчається

Нагадаємо, що Андрій Задворний став переможцем другого сезону популярного в Україні реаліті-шоу про кохання “Холостячка”. Знаменитість підкорив серце Злати Огнєвіч, а на проєкті між майбутніми колишніми швидко виник зв’язок. Втім, казка закінчилась після того, як знаменитості залишились наодинці – без камер і постійної уваги.

Через півтора місяця стосунків Андрій Задворний ініціював розставання, оскільки більше не кохав артистку. Злата Огнєвіч важко переживала розрив з чоловіком і навіть відвідувала психолога, аби побороти наслідки. Сьогодні знаменитість нарешті щаслива після тривалої апатії.

Поділитися