“Швидко перевзулася, черевики не тиснуть?”: співачку MARUV розкритикували за фото з відпочинку

Відома українська співачка MARUV з початком повномасштабного вторгення покинула Україну і обрала для себе зовсім інший бік барикад. Зараз мовчунка хизується відпочинком в сонячній країні.

Українська співачка MARUV з початком повномасштабного вторгення покинула територію України та активно відпочиває за кордоном. Дівчина не сказала жодного слова про війну на її рідних територіях. Натомість, вона залюбки показує свій відпочинок у сонячних країнах. Останніми знімками на офіційній сторінці в одній із соціальних мереж стали фото з Турції.

На своєму аккаунті Анна (справжнє ім’я MARUV) показує, як вона живе в дорогих готелях, проводить час в туристичних місцях і катається по всій Турції. На знімках – сонячна та усміхнена дівчина, але користувачі Мережі не дуже розуміють такого свята під час повномасштабного вторгення. Особливо, коли співачка весь час продовжує мовчати.

Українська співачка-мовчунка MARUV показала фото з відпочинку
Українська співачка-мовчунка MARUV показала фото з відпочинку
  • “Не написала нічого про війну в рідній країні”,
  • “Черевики не тиснуть? Так швидко перевзулася”,
  • “Краще б допомагала нашим хлопцям, а не мовчала і їздила з посмішкою”,
  • “А тим часом в неї все дорбе, і начхати, що робиться в Україні!”, – пишуть невдоволені користувачі.

MARUV не дуже спокійно реагує на критику у свій бік, бо всі негативні коментарі видаляються зі швидкістю світла за декілька хвилин. Дівчина створює ідеальну картинку в соціальній мережі і залишає такі ж ідеальні коментарі у свій бік, щоб ніхто не міг навіть подумати, що вона та її думка можуть комусь не подобатись.

Українська співачка-мовчунка MARUV показала фото з відпочинку
Українська співачка-мовчунка MARUV показала фото з відпочинку

Однак, коментарі продовжуватимусь з’являтися під фотографіями екс-українки до тих пір, поки вона не висловить свою позицію стосовно повномасштабного вторгення. Українці не втрачають надії на те, що всі зірки зможуть прийти до тями і усвідомити, що зробили неправильний вибір, але буде вже пізно.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини