Рубрики: Новини

“У мене відносини”: Даша Квіткова розповіла про свої нові стосунки під час розлучення з Добриніним

Блогерка та колишня дружина Микити Добриніна Даша Квіткова розповіла в одній із соціальних мереж всю правду про свої нові стосунки з кавалером.

Переможниця “Холостяка-10” з Микитою Добриніним Даша Квіткова встигла стати блогеркою, інфлюєнсеркою, мамою та вже колишньою дружиною. Подружжя Квіткової та Добриніна довели всій Україні, що справжнє кохання та сильні плчуття після проєкту існують, але вони, як і будь-яка інша пара, через тривалий час не змогли побудувати щасливих стосунків.

Блогерка несподівано оголосила про розлучення через те, що вони з Микитою перестали один одного розуміти. Тривалий час вони намагалися врятувати стосунки: багато розмовляли одне з одним, ходили до психолога та інше, але це їм не допомогло. Зараз пара спілкується лише заради виховання маленького сина Лева. Не дивлячись на розбіжності одне з одним, вони не хочуть, щоб син ріс в неповній сім’ї, тому Микита частенько приїздить до Даші і проводить час з сином.

Даша Квіткова розповіла про свої нові стосунки

Даша Квіткова почала інтригувати Мережу несподіваними подарунками. Спочатку, хтось подарував їй дорогу техніку, потім вона з’являється в сторіз з букетами квітів – що б це могло означати? Прихильники почали підозрювати, що в Даші новий коханець і стосунки з Добриніним розвалились саме через це.

Дівчина вирішила поспілкуватися з прихильниками в Мережі і дати їм можливість поставити будь-які запитання. Один з прихильників попросив Дашу розповісти про її нові стосунки і відповідь не змусила на себе довго чекати. Даша чесно на щиро зізналася, чи є в неї новий обранець.

“Мені нічого розповісти, бо їх немає! В мене відносини зараз з роботою, з сином, з собою, з залом”, – зізнається блогерка.

Даша Квіткова зізналася, чи є в неї нові стосунки
Поділитися