Події, які змусили Аллу Мазур відійти від ефірів ТСН: народження сина, лікування раку і втеча з Києва

Теледіва Алла Мазур пройшла непростий шлях. Зіркова популярність принесла їй все омріяне, але життя підготувало чимало випробувань також. Що було у житті знаменитості та чому вона вистояла?

Неймовірна Алла Мазур стала швидко улюбленицею багатьох українських глядачів. Зірка підкорила всіх своїм неймовірним шармом, неймовірною дикцією та своїми елегантними емоціями. Ведуча стала до роботи у 1997-му році і з тих пір не сходила з екранів.

Слава, визнання, любов шанувальників прийшли до неї дуже швидко. Проте, коли софіти згасали, ніхто навіть не помічав, наскільки непроста доля у цієї жінки.

Тривалий час дикторка не мала дітей. Тему свого материнства вона активно оминала, а коли Господь подарував їй малюка у вельми зрілому віці. У 43, коли жінки втрачають останню надію народити карапуза, доля таки дозволила їй мати надію на продовження роду.

Події, які змусили Аллу Мазур відійти від ефірів ТСН

Після пологів почалося випробування, “що називається” мідними трубами. Всі журналісти цікавилися особистим життям знаменитості, намагалися взнати, хто ж таки став татом, але Мазур мовчить і досі, приховуючи всі секрети.

Здавалося, тепер у життя дикторки настало повне щастя. Втім, згодом пішла з життя її кохана мама. Алла дуже переживала та присвячувала цьому горю ліричні публікації у мережі.

В Алли Мазур помер тато
Події, які змусили Аллу Мазур відійти від ефірів ТСН

Не стало цього року і тата ведучої. Через стан здоров’я літнього чоловіка їй довелося навіть зробити перерву у роботі, аби побути останні дні поруч з рідною людиною.

Та найбільшим ударом долі була онкологія. Тривалий час Мазур приховувала те, що має проблеми зі здоров’ям, але тримати цей секрет від прихильників довго не змогла, адже довелося перервати ефіри. Після хіміотерапії вона змінила свій стиль та стала справжнім натхненням для фанатів. Навіть після від’їзду з Києва, під час війни вона не переставала підтримувати своїх поціновувачів.

Нагадаємо, що Алла Мазур досі офіційно не розповіла про свій сімейний стан.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини