Рубрики: Новини

Обличчя як печене яблучко: “висохла” Руслана Лижичко здивувала своїм зовнішнім виглядом у 49 років

Переможниця "Євробачення" Руслана Лижичко, яка показала всьому світу свої дикі танці, в майже 50 років виглядає не так, як раніше. Зірка помітно змінилася.

Відома українська співачка Руслана Лижичко прославилася завдяки своїй перемозі на “Євробаченні-2004”. Зірка підкорила всесвітню сцену своїми “Дикими танцями” і на цьому не зупинилася. Зараз жінка активно займається спортом, пише музику і, навіть, отримала повноваження Посла Доброї Волі ЮНІСЕФ. Дівчина організувала діяльність, направлену на боротьбу з работорговлею.

Вперше на сцену вона вийшла 1993. Тоді молода співачка заспівала на фестивалі “Червона Рута – 93” і вона там перемогла. Після цього, вона почала займатися радіорекламою і озвучувала різноманітні ролики. Через три роки вона перемогла на фестивалі “Слов’янський базар”, а через 2 роки зірка вийшла заміж за Олександра Ксенофонтова, який був її продюсером.

Як виглядає Руслана Лижичко у свої 49 років

Звісно, на цьому її кар’єра не закінчилася. Зіркова співачка в 1998 році Руслана випустила дебютний альбом “Дзвінкий вітер”. Її пісня “Світанок” отримала нагороду як Краща пісня року, але справжню популярність їй принесла перемога у “Євробаченні-2004”, де вона підкорила публіку своїм голосом. В 2011 році зірка спробувала себе в якості наставника на “Голосі країни”. Впродовж всієї музичної кар’єри, Руслана випустила 8 альбомів. Останній альбом вийшов в 2020 році, який називається “Ми вітер”.

Руслані Лижичко майже 50: як виглядає запальна співачка

Руслана Лижичко завжди виглядала безгоданно, але зірці вже 49 років і ніхто, як відомо, не молодіє. Однак, жінка в свої роки виглядає доволі спортивно – зірка накачала собі м’язи і активно займається спортом, чим дає гарний приклад для підростаючого покоління. На обличчі можна помітити зморшки та доволі втомлений вигляд, але зірка добре виглядає.

Поділитися