Рубрики: Новини

Оля Полякова зізналася, як виступала без спідниці: довелося викручуватися та знімати штору з гримерки

Українська співачка Оля Полякова зізналася, що в її житті був кумедний момент, коли зірці довелося виступати з шторою, яку зняли з гримерки, замість спідниці.

Співачка Ольга Полякова в новому випуску “Дорослих дівчаток” розповіла Маші Єфросиніній декілька факапів з початку її кар’єри. Виявляється, одного разу зірка виступала на корпоративі з шторою замість спідниці.

На початку її кар’єри, коли в Полякової ще не було костюмерів, великої команди та всього іншого, був помічник Тьома. Хлопець її взував, одягав, збирав, домовлявся за виступи та займався всіма організаційними завданнями і таке інше. Зірка мала виступати в одному з міст на сході України в пишному червоному костюмі з гарною спідницею. Однак, не все пішло так, як собі запланувала співачка.

“Він витягає цей костюм, і я бачу, що нього таке лице, наче він вср**вся. Я кажу йому, ну що? А той каже, що забув взяти мою спідницю. В мене шок”, – каже Полякова.

Оля Полякова розповіла про курйоз від час виступу

Оля вже мала виходити на сцену, а в неї була сукня, під яку мала вдягатися яскрава пишна спідниця. Зверху було видно лише нижню білизну, а спідниці геть немає. Дівчина розгубилася, бо вже треба виходити на сцену, а одягу немає. Співачка почала дивитись по сторонам в паніці та її погляд падає на червону здоровенну штору в одній із залів ресторану, який слугував гримеркою.

“В мене загораються очі. Знімай! Вони на стола поставили стільчика, зняли ту штору. Що я роблю: запихаю собі ту штору в колготки з трусами, роблю собі якусь таку об’ємну штуку і виходжу працювати. Ніхто нічого не зрозумів. Слава Богу, що вона там не вивалилася в мене і все було добре”, – зі сміхом розповіла Полякова.

Оля Полякова розповіла про курйоз від час виступу

Зірка додала, що якби така ситуація трапилася ще раз, то вона вчинила б точно так само. На одному з виступів вже під час повномасштабного вторгення зірці не приїхала валіза з костюмами, але вона позичила туфлі в Маші Єфросиніної, а сукню взяла ту, яка в неї була “про всяк випадок”. Нічого забороненого Оля в цьому не бачить, головне – бути спокійною та провести виступ для своїх прихильників на максимум.

Поділитися