Рубрики: Новини

Просто подруги чи ні: Кароль, Саніна, Полякова, Єфросиніна та інші жінки-зірки, яких підозрюють у романі

Сучасний світ перевернувся догори-дригом, і все, що раніше здавалося у нашому суспільстві нереальним, входить у нові норми: гендерні питання та перегляд традиційних любовних союзів — не виключення.

Сьогодні у суспільствах всього світу постають нові дилеми та виклики. Зокрема мережа та відвертість шоу-бізнесу показали інший бік всіх сфер життя, включаючи амурні справи. Якщо на заході, особливо у Штатах, знаменитості вже давно роблять камінг-аути (зізнаються у своїй орієнтації), то для наших поціновувачів сцени, ще не так ці всі процеси звичні.

Цікаво, що серед наших зірок першим, хто зізнався, що готовий будувати стосунки з чоловіком, був ведучий телеканалу “1+1”, Костянтин Гнатенко, відомий своєю епатажністю.

Втім, чимало користувачів мережі звернули увагу і на інших селебріті, яких підозрюють у нестандартних романах.

Так, після виходу пісні “Вільна”, яку виконали дуетом Юлія Саніна і Тіна Кароль, співачок запідозрили у стосунках. Ну дуже ніжні емоції транслювали зірки. Проте, поп-діви воліють не розкривати всіх своїх секретів.

Просто подруги чи ні?

Звісно, не можна забути, які чутки ходили навколо співпраці Світлани Лободи та її продюсерки Нателли Крапівіної. Вони були просто нерозлучні, а незаміжній статус виконавиці та відсутність гучних романів до появи Тілля Ліндеманна, наштовхували всіх на думку, що у зірок точно може бути щось більше, ніж дружба.

Просто подруги чи ні?

А ось за стосунками Маші Єфросиніної та Олі Полякової фанати стежать настільки пильно, що навіть назвали їхній союз “МашОль” і особливо творчі особи монтують кадри з передач та інтерв’ю так, наче популярні жінки і дійсно кохають одна одну.

Просто подруги чи ні?

Учасниця 6-го сезону “Голосу країни”, Агата Вільчик, навіть не приховує свою орієнтацію. Вона відверто заявила про себе. До речі, була у команді Тіни Кароль на проєкті.

Поділитися