Рубрики: Новини

Рейтинг маєтків ведучих Нового каналу: як виглядають будинки Фреймут, Притули, Педана, Нікітюк та інших зірок

Ведучі "Нового каналу" стали справжніми улюбленцями мільйонів українців. Дізнайтеся, як живуть кумири, які підкорили мільйонну аудиторію прихильників.

Зіркові будинки та їхні дизайнерські інтер’єри завжди цікавили прихильників, адже для багатьох селебрітіз ця тема є секретною. І, якщо заокеанські знаменитості із радістю показують нажите, наші поводяться геть скромніше.

Оля Фреймут, наприклад, всіма силами віддалялася від того, аби показати своїм фанатам своє сімейне гніздечко, яке вона створила зі своїм третім чоловіком Володимиром Локотком. Але від пильного ока прихильників не сховати нічого. Раз у сторіз ведуча засвітила, що має чималий маєток з вікнами до підлоги та височенними колонами.

Рейтинг маєтків ведучих Нового каналу: дім Фреймут

Колега популярної ревізорки, Сергій Притула, ще під час пандемії у 2020-му році розповів, що переїхав у маєток, який звів разом з дружиною. Дизайнери попрацювали над плануванням дому та його декором. Є камін, прекрасний балкон та чимала вітальня, де помістилися навіть музичні інструменти.

Рейтинг маєтків ведучих Нового каналу: будинок Притули

Видно, що у маєтку проживає і найтендітніша викривачка всіх аферистів України, Христина Лебідь. І хоч вона не показує, де облаштувала затишок собі і чоловікові, Павлу Розенку, колишньому політичному діячеві, все одно на її фото і Інстаграмі проскакує екстер’єр маєтку в американському стилі.

Рейтинг маєтків ведучих Нового каналу: подвір’я Христини Лебідь

Не міг свого часу обрати, що більше до вподоби, квартира чи будинок, Олександр Педан. Виявляється, у столиці у нього є двоповерхові апартаменти у центрі Києва, а ще й заміський дім.

Рейтинг маєтків ведучих Нового каналу: апартаменти Педана

Щасливою власницею квартири є і Леся Нікітюк, яка зробила ремонт там до війни відносно недавно. Все виглядає дуже сучасно, видно, що свою руку доклав професійний дизайнер. Щоправда, під перших місяців війни зірка жила у батьків.

Поділитися