Ольга Цибульська висміяла українських виконавців, які за кордоном і співають шароварщину: “Забули про сало”

Телеведуча та співачка Ольга Цибульська вкотре висміяла зірок українського шоу-бізнесу. Цього разу під приціл зірки потрапили виконавці, які співають шароварщину.

Під час повномасштабного вторгнення більшість зірок не припинили свою музичну діяльність і продовжують випускати нові композиції. Варто зазначити, що наші артисти почали переходити на українську мову не лише у соціальних мережах, але й в піснях. На прикладі Наді Дорофєєвої можна побачити, на скільки змінюється сприйняття артиста, коли чуєш пісні українською мовою.

Українські артисти співають солов'їною краще, ніж російською
Українські артисти співають солов’їною краще, ніж російською

Таким же шляхом пішов Монатік, Світлана Лобода, Настя Каменських, Віра Брежнєва та багато інших, але деякі артисти крім української мови “винайшли” новий стиль у музиці – шароварщина. Так прозвали пісні, в яких переважають українські символи, а не смислове навантаження. Звичайний ліричний текст змінюється на нескінченне вживання слів: байрактари, вишиванка, гопак, танок, сало, Україна, незалежність, шаровари та багато іншого.

Колеги таких артистів насміхаються з їхніх пісень, не стала винятком й Ольга Цибульська. Дівчина у соціальних мережаж активно записує кумедні ролики про своє особисте життя або просто жартує про актуальне. Одне зі своїх останніх відео вона привятила темі шароварщини.

Ольга Цибульська висміяла українських артистів
Ольга Цибульська висміяла українських артистів

Оля вирішила спробувати себе в ролі артиста, який придумує текст та музику до нової шароварної пісні. Дівчина каже, що ніяк не обійтися без вишиванки і обов’язково у кліпі повинна бути пшениця та синє небо, щоб провести паралель з праропом України. Також дівчина зачепила тему про те, що деякі такі зірки записують “патріотичні” пісні перебуваючи за кордоном.

“А нічо, шо ми в Іспанії? Тоді тільки небо будемо знімати…А може щось типу “Ой, на леопадрах наші козаки, в небі байрактари, наче птахи”, – жартує телеведуча.

Прихильники дівчини оцінили таку жартівливу мініатюру та написати багато приємних коментарів:

  • “Ой відео топ, але мені сумно, бо це реально так і є, є люди які таким “артистам” вірять, що вони люблять Україну і далі їх просувають по хіт парадах і т.д і т.п”,
  • “Життєво…ця шароварщина вже вухами лізе”,
  • “Пишаюся, любов моя! Це правда, шкода, що такою ціною. Шкода, що не всі свідомо, а лише перевзулися”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини