Рубрики: Новини

Син Богдана Ступки влаштував ДТП у Києві: на елітному Range Rover нашкодив і собі, і людям

Син легендарного українського актора Богдана Ступки втрапив у непросту ситуацію. У мережі повідомили, що знаменитий чоловік потрапив у ДТП.

Популярний актор Остап Ступка сьогодні на перших шпальтах всіх новин. Зірковий чоловік розбив свою елітну автівку та спричинив ДТП. Деякі Телеграм-канали повідомляли також, що були постраждалі через дії знаменитості.

“Range Rover Ступки у порівнянні із Mitsubishi, де перебував 38-річний чоловік, фактично не постраждав. Чоловіка з численними травмами доправили до лікарні, а в самого Ступки виявили алкогольне сп’яніння”, — пише канал у Телеграмі “ХК Київ”.

Син Богдана Ступки влаштував ДТП у Києві

Дійсно світлини вражають, адже видно, як понівечено авто, в яке врізався Остап.

А ось, що написали вже представники Поліції Києва. Виявляється, що водій елітного позашляховика був напідпитку (що показав тест на драгері) та скоїв наїзд на вже припарковану машину. Більше того, винний у ДТП водій виїхав на зустрічну смугу. Чоловік, який перебував Mitsubishi, яке розтрощилося вщент отримав травми та отримує медичну допомогу зараз.

Син Богдана Ступки влаштував ДТП у Києві

За скоєне Ступці загрожує до 3-х років позбавлення волі. Затримали його на місці правоохоронці. Цікаво, що сам артист не став активно коментувати цей випадок. Зв’язатися з популярним чоловіком змогли представники сайту ТСН.

Сам же Остап не став не підтверджувати, ні спростовувати події. Від коментарів вирішив відмовитися. Як зазначили журналісти, голос у знаменитості був дуже стурбований.

Нагадаємо, що раніше Остап Ступка не втрапляв у подібні ситуації та його прихильники ошелешені новиною про винуватця ДТП. Будемо спостерігати далі за подіями і чекати подальших коментарів від знаменитості.

Поділитися