Зробила ліпосакцію, але це не допомогло: Слава Камінська знову набрала зайві кілограми і шукає дієту

Відома українська співачка здобула серед шанувальників славу любительки пластичних операцій. Втім, хірурги – не всесильні. Слава Камінська поскаржилась на зайву вагу

Відома українська співачка Слава Камінська давно здобула популярність. Як і багато інших українців, артистка після початку повномасштабної війни переїхала з дітьми за кордон. Знаменитість вже понад рік живе в Європі. Хоч і професійна діяльність зірки зараз на павзі, Слава Камінська продовжує активно вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм.

Нещодавно, наприклад, знаменитість поділилась зі своїми шанувальниками свіжими фотографіями. На кадрах знаменитість позує на іспанському острові Тенерифе. В описі Слава Камінська, не приховуючи деталей, зазначила, що за останній час вона серйозно набрала зайву вагу. Артистка попросила шанувальників порадити їй дієву дієту.

Слава Камінська показала свіжі фотографії із зайвими кілограмами
Слава Камінська показала свіжі фотографії із зайвими кілограмами

“Як легко набрати зайві кілограми і як складно їх позбутися. Порадьте дієту, але щоб їсти можна було. Дякую”, – з гумором звернулась до своїх підписників відома українська співачка.

Попри таке зізнання, слід зазначити, що на нових фотографіях знаменитість виглядає приголомшливо. Артистка позує у чорній просторій сукні з вирізом, волосся співачки розпущене, а на очах у неї чорні окуляри. Втім, найкрасивіша деталь нових кадрів – усмішка Слави Камінської.

На своїй сторінці в Інстаграмі українська співачка поскаржилась на зайву вагу
На своїй сторінці в Інстаграмі українська співачка поскаржилась на зайву вагу

У коментарях до нового допису шанувальники виповнили прохання знаменитості й порадили їй дієві дієти. Підписники відомої української співачки залишили, здається, мільйон порад, як правильно й без шкоди для власного здоров’я позбутись зайвих кілограмів. Зокрема, шанувальники пригадали й тренування від Аніти Луценко.

Чимало шанувальників і навіть колег Слави Камінської залишили їй компліменти, аби підбадьорити. Зокрема, про зовнішню красу артистки висловився Віталій Козловський.

Слава Камінська зізналась, що набрала зайву вагу й шукає дієву дієту
Слава Камінська зізналась, що набрала зайву вагу й шукає дієву дієту

Нагадаємо, що за кордоном відома українська співачка знайшла своє кохання. Зірка зізналась в особистому блозі, що зустрічається з чоловіком, втім розкривати його особистості поки не стала.

Популярне

Подібні новини