Рубрики: Новини

Ольга Сумська притулилася до Назара Задніпровського і ледь не дала вуста для поцілунку: Борисюк не оцінить

Ольга Сумська завжди підкорювала своєю вродою та харизмою, а відбою від чоловіків було з молодих років. Навіть зараз вона цікава протилежній статі.

Ольга Сумська. Героїня цього матеріалу відзначилася, як талановита акторка з непересічною харизмою ще у молоді роки. Роль Роксолани, в якому зірка зіграла провідну роль принесла їй чималу популярність. Навіть і нині багато її прихильників згадують легендарну сцену, де зірка показала всю свою фігуру, перепливаючи річку.

Ще з кінця 1990-х артистку вважали головним символом вроди України: їй присвячували перші шпальти газет, брали інтерв’ю. Навіть і нині фанати відзначають, що вона відмінно виглядає на свій вік, примудрившись зберегти красу без пластики та косметологів. Своїх же секретів молодості теледіва не розкриває.

Не байдужо, до Ольги ставляться колеги-чоловіки. До речі, двох своїх обранців, Євгена Паперного та Віталія Борисюка, Сумська знайшла саме завдяки роботі на сцені. А нещодавно зірка показала нові кадри, де до неї недвозначно притулився актор Назар Задніпровський.

“Подружжя”, — жартівливо пише Ольга.

Ольга Сумська притулилася до Назара Задніпровського

Сама ж акторка вже багато років є заміжньо та навіть не задивляється на інших, адже палко кохає свого милого. Хоча знаменитості раніше часто приписували почуття до батька своєї старшої дочки. Втім Сумська не раз розповідала, що розривали відносини з екс-чоловіком складно та не без скандалу.

Назар Задніпровський, якого ви точно можете пам’ятати з комедії “Скажене весілля”, також має родину. Зі своєю обраницею Іриною він має справжнє кохання. Пара виховує дитину.

Ольга Сумська притулилася до Назара Задніпровського

Нагадаємо, що Назар Задніпровський був одним з акторів серіалу “Слуга народу”, де головну роль зіграв Володимир Зеленський.

Поділитися