Рубрики: Новини

“Мене накрило”: дружина Андрія Бєднякова Коротка розповіла про проблеми в житті після переїзду до США

Відома українська блогерка, ведуча й актриса на особистій сторінці в Інстаграмі чесно розповіла про свій моральний стан. Знаменитість зізналась, що дуже втомилась

Анастасія Коротка й Андрій Бєдняков – чи не найвідоміша пара в українському шоубізнесі. Зірковими стосунками надихаються та захоплюються мільйони, а нещодавно знаменитості вкотре довели, що гармонії у взаєминах їм не позичати. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм дружина відомого українського ведучого й шоумена розповіла, як чоловік допоміг їй подолати втому й безсилля.

Настя Коротка опублікувала новий допис, в якому чесно зізналась, що останнім часом її дуже “накриває”. Знаменитість не приховує того факту, що дуже сумує за своїм домом, а з двома дітьми й собакою тримати себе в руках за кордоном стає дедалі важче. Зірка зазначила, що шкільні канікули старшої доньки Ксенії вони хотіли провести вдома, біля тата. Втім, зазначила Коротка, повернутись до України, хоч і тимчасово, вони не змогли.

Дружина Андрія Бєднякова розповіла про бюрократичні труднощі за кордоном

“Дуже хотіли поїхати до тата на Ксеніних канікулах, але виявилось, що нам поки що не можна виїжджати з Америки: з документами ціла історія… І так мене накрило, накрила втома, – зізналась Анастасія Коротка й додала, – з усіх сил намагаюся бути на позитиві, [але] накрила тоска, накрило безсилля!”

Знаменитість, звісно, всім ділиться зі своїм коханим чоловіком – і хорошими новинами, й поганими. Анастасія Коротка зазначила, що у відповідь на її розповідь про страшенну моральну втому її чоловік Андрій Бєдняков порадив їй лягти та добряче виспатись. На ранок зірку вже чекав подарунок – квитки на літак на море й заброньований готель.

Анастасія Коротка з дітьми полетіла відпочити на море

Відома українська ведуча зізналась, що вона вже забула, як це – збирати валізи. Коротка зазначила, що Ксенія, старша донька подружжя, була неймовірно рада вирушити у подорож. Звертаючись до своїх шанувальників, зіркова мама й дружина побажала кожній жінці “знайти свого Бєднякова” – чоловіка, який за будь-яких умов підтримуватиме та радуватиме.

Поділитися