Рубрики: Новини

Даша Квіткова натякнула, що стосунки з Добриніним були не дуже солодкі: “З’явилася повага до себе”

Переможниця "Холостяка-11" та відома блогерка Даша Квіткова натякнула своїм прихильникам на неідеальність стосунків у шлюбі з Микитою Добриніним.

Екс-дружина Микити Добриніна Даша Квіткова натякнула своїм прихильникам, що у стосунках з чоловіком вона була не дуже щасливою. Пара подала на розлучення після нового року, чим приголомшила своїх прихильників. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що Дашу не влаштовувало у стосунках.

За словами Даші, коли вона оголосила про розлучення, стосунки почали руйнуватися ще в 2022 році. Подружжя намагалося зберегти свою сім’ю, відвідували психолога, багато розмовляли одне з одним та робили все можливе, щоб зрозуміти, що не так в їхніх стосунках, але нічого не допомогло врятувати шлюб.

Блогерка опублікувала відео в соціальних мережах, в якому зізналася, що змінилося після розлучення. Зірку почали запитувати, чи з’явився в неї хтось новий, бо дівчина дуже сильно розцвіла. Даша вирішила відповісти всім, що в ній змінилося.

“Так, з’явилася повага і любов до себе”, – відповідає Даша Квіткова.

Даша Квіткова натякнула на проблеми у шлюбі з Добриніним

Схоже, у стосунках з Микитою в Даші була частково або повністю відсутня повага до себе. Дівчина й справді почала краще виглядати та привела себе в ідеальну форму, тому частина прихильників в коментарях підтримали блогерку.

  • “Завжди дивувало, що якщо ти гарна і сяєш, то обов’язко вже питають “в тебе хтось з’явився?”. Гарною треба бути не для когось, а для себе в першу чергу. Бог подарував нам щастя бути жінками, то треба використовувати цей шанс”,
  • “Нажаль, є такі чоловіки, які тільки вганяють в комплекси і зневагу до себе, бо ніби ти не дотягуєш до когось вигаданого в чоловіка в голові, а є наоборот чоловіки які тебе окриляють у всьому”.
Даша Квіткова натякнула на проблеми у стосунках з Добриніним під час шлюбу

Інші користувачі Мережі занадто засудили Квіткову. Їм незрозуміло, чому Даша так говорить і не можуть повірити, що у стосунках з чоловіком вона була нещасна.

  • “А що, виходить до цього щасливою не були, себе не поважали і не кохали? Просто це підкреслюється в кожній публікації”,
  • “Боже ну це смішно, кожна друга записуючи такі відео «я полюбила себе», або «я почала поважати себе». Ну камон, що вам мішало це робити і раніше?!”.
Поділитися