Рубрики: Новини

Слава Камінська розповіла, як познайомилася з новим бойфрендом: співачка готова втретє вийти заміж

Українська співачка та екс-учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська зараз проживає в Нідерландах з новим обранцем. Зірка розповіла, як познайомилась з чоловіком.

Українська співачка Слава Камінська з початком повномасштабного вторгнення переїхала до Нідерландів. Своє рішення зірка пояснила тим, що вона дуже переймається за життя своїх дітей, тому хоче бути впевнена в їхній безпеці і не перейматися, що доведеться сидіти в підвалі або чути звуки вибухів біля рідної домівки.

Слава розповіла, що за кордоном живе на свої відкрадені кошти, але їй допомагає її новий коханий чоловік, з яким дівчина познайомилася нещодавно. Про свого нового обранця зірка не розповідає. Як каже Слава, вона не хоче розповідати про свого нового коханого, щоб не втратити його. Останнім часом вона стала дуже забобонною і нічого не розповідає про себе, щоб все не пішло коту під хвіст.

Слава Камінська розповіла про знайомство з чоловіком

Не дивлячись та свою забобонність, зірка вирішила розповісти, як вона познайомилася з загадковим коханцем. Виявляється, пара познайомилася під час спільного відпочинку і чоловік добре володіє російською мовою, розуміє естонську та іспаньску, а також, починає вчити зі Славою українську мову.

“Зараз ми вчимо з ним українську. Я дуже хочу, щоб він розмовляв українською мовою. Він все розуміє, намагається мені відповідати, але іспанська в нього значно краща”, – зізнається Камінська.

Слава Камінська зізналася, як познайомилася з новим коханим

Більше артистка не хоче нічого розповідати про нові стосунки, але Слава готова втретє вийти заміж. Поки вона не квапить свого коханого з пропозицією, на все свій час, але якщо чоловік надумає зробити їй пропозицію найближчим часом – зірка буде не лише не проти, а дуже задоволена, бо це саме те, чого вона там хоче.

Поділитися