Рубрики: Новини

Ірина Білик і Ольга Сумська вийшли у світ у жовто-синіх сукнях і зібрали всі компліменти: справжні українки

Сьогодні жовто-блакитні кольори — справжній тренд по всьому світові. Ірина Білик та Ольга Сумська довели, що патріотична мода на часі у нашій країні.

Ірина Білик та Ольга Сумська — одні з найбільш популярних знаменитостей України. Зірки зараз чимало часу приділяють темі війни на своїх сторінках у соціальних мережах і з перших днів чітко заявили про свою позицію.

Ірина Білик і Ольга Сумська вийшли у світ у жовто-синіх сукнях

Звісно, що знаменитості виступили за свою Батьківщину. Чимало публікацій зараз артистки присвячують інформаційному опору, проте, інколи дозволяють поділитися собі і особистими світлинами. Так нещодавно акторка показала спільну світлину з українською Примадонною у жовто-синіх костюмах.

Для себе Сумська обрала вишиванку з квітами, а поп-діва — строгий, майже чоловічий костюм із блакитною сорочкою. Звісно, така світлина викликала неабияке захоплення у прихильників. До речі, фото Ольга присвятила привітанню Ірини з Днем народження:

“Ірочко, рідна, вітаємо сердечно з днем народження! Сьогодні грали виставу на твою честь! Лунає улюблена пісня, яка так надихає нас!Ти завжди з нами і це щастя!Мрію знову зустрітися і радіти нашій Перемозі!Так і буде!Віримо всім серцем!”, — написала зірка.

У коментарях із захватом написали фанати:

  • “Ірина Білик одна з найталановитіших співачок України, вона сама пише пісні , вона співає, вона має свій стиль та смак, ні на кого не схожа і всього добилася сама, своїм талантом та працею”
  • “Такі розкішні!”
  • “Ви наша гордість, дівчата! Всіх благ вам. Вітання з міста Суми”
  • “Українські красуні!”

Нагадаємо, що обидві знаменитості мають близьких у росії. Ольга — дочку, яка досі не висловила своєї позиції стосовно війни, а Ірина — колишнього чоловіка та батька своєї молодшої дитини, Аслана Ахмадова.

Поділитися