Рубрики: Новини

“Моя остання любов на планеті”: Анастасія Приходько зізналася, кого зі своїх дітей любить найбільше

Відома скандальна співачка Анастасія Приходько розповіла, кого зі своїх дітей вона любить найбільше та чому. Зірка зізналася, що в неї є особливе ставлення до малюків.

Відома українська співачка Анастасія Приходько останнім часом нагадує про себе своїми скандальними висловлюваннями про колег з українського шоу-бізнесу. Крім цього, зірка виховує трьох дітей – донька Нанна, син Гордій та син Лука. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, кого зі своїх дітей співачка любить найбільше.

Зірка опублікувала фотографію своїх дітей в Мережі та зробила зізнання про любов до них. Часто буває таке, що мами люблять когось зі своїх дітей сильніше, ніж інших, а деякі намагаються не виділяти одного малюка з-поміж інших, щоб нікого не перелюблювати та не ображати. Настя відноситься до тих жінок, які мають свого улюбленця серед дітей.

На фото, яке опублікувала співачка, донька Нанна з маленьким Лукою разом відпочивають. Зірка зазначає, що любов до донечки в неї одна, а до сина вона ставиться зовсім по-іншому. В чому причина такого розділеного кохання Анастасія не знає.

“Чому в мене так – я не знаю, але коли я бачу своїх синів, то я прям розтікаюсь, як олія і нічого не можу з цим зробити”, – роповідає Приходько.

Сама Анастасія розуміє, що не варто розділяти кохання до дітей та любити когось більше, але її син Лука став для неї цілим світом та останньою любов’ю на планеті. Зірка вирішила поцікавитись у своїх прихильників, чи так само вона ставляться до своїх дітей, чи люблять всіх однаково.

  • “До молодшої дитини лагідніше почуття. Більше піклування і часу, але потім все змінюється. Діти виростають і починають все розуміти”,
  • “Я завжди побоювалась різниці почуттів і вирішила мати одну дитину”,
  • “Найбільше люблять молодших, поки вони не виростають, це нормально”.
Поділитися